کد: 242737117 شهریور 1405 ساعت 06:15652 بازدید

پرونده بالوگان را رها نمی‌کنیم

حمله بلژیک به اینفانتینو: تو باید بروی رئیس!

فدراسیون فوتبال بلژیک از حمایت از اینفانتینو برای ریاست دوباره فیفا خودداری کرد و گفت پرونده بالوگان همچنان روی میز بروکسل است.
حمله بلژیک به اینفانتینو: تو باید بروی رئیس!

به گزارش ورزش سه، فدراسیون فوتبال بلژیک اعلام کرد در انتخابات ریاست فیفا در مارس 2027 از جانی اینفانتینو برای یک دوره دیگر ریاست بر فیفا حمایت نخواهد کرد. بلژیک با پیوستن به موج مخالفتی که پیشتر از طرف سوئد، اسکاتلند و ایتالیا آغاز شده، از نبود شفافیت و مشکلات جدی در شیوه اداره نهاد حاکم بر فوتبال جهان انتقاد کرده است.

یکی از موارد مورد اعتراض فدراسیون بلژیک، نحوه تصمیم‌گیری در فیفا و طرحی بود که در نهایت برای ورود سرمایه‌گذاران خصوصی و امکان دست‌درازی آنها به درآمدهای جام جهانی مطرح شد اما به نتیجه نرسید.

2511784

اما اختلاف بزرگ‌تر بلژیک با اینفانتینو به نحوه مدیریت پرونده فولارین بالوگان در جام جهانی اخیر آمریکا برمی‌گردد. کارت قرمز مهاجم تیم ملی آمریکا پیش از دیدار مرحله یک‌هشتم نهایی آمریکا مقابل بلژیک تعلیق شد و بالوگان جلوی بلژیک به میدان رفت. آنچه همه دنیا و به خصوص بلژیک را خشمگین کرد تصمیم‌گیری فیفا بلافاصله بعد از دخالت رسمی دونالد ترامپ و صحبت او با اینفانتینو بود. بروکسل می‌گویند این پرونده جنجالی کارت قرمز بالوگان را فراموش نکرده و به دنبال کردنش ادامه خواهد داد.

دو ماه بعد از آن ماجرا، فدراسیون فوتبال بلژیک پاسخ روشنی از فیفا دریافت نکرده است. به همین دلیل پاسکال فان دام، رئیس این فدراسیون، خواستار این شد که پرونده بالوگان به‌صورت رسمی در دستور جلسه شورای بعدی فیفا قرار بگیرد. این شورا قرار است 15 اکتبر برگزار شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار