کد: 242806719 شهریور 1405 ساعت 12:012K بازدید

حضرت‌پور: باید سریع کار تایپه را تمام کنیم

لیبرو تیم ملی والیبال ایران با اشاره به آمادگی کامل این تیم برای دیدار برابر چین تایپه گفت: تیم کاملا آماده است و به دنبال کسب یک نتیجه خوب و صعود به مرحله بعد قهرمانی مردان آسیاست.
حضرت‌پور: باید سریع کار تایپه را تمام کنیم

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال ایران پس از کسب سه پیروزی متوالی در مرحله مقدماتی قهرمانی مردان آسیا ۲۰۲۶، از ساعت ۱۰ صبح امروز (جمعه ۲۰ شهریور) در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف چین تایپه می‌رود.

محمدرضا حضرت‌پور درباره شرایط تیم پیش از این دیدار اظهار داشت: کاملاً آماده هستیم. امروز در دو گروه تمرین کردیم؛ بازیکنانی که دیروز بازی کرده بودند، ریکاوری داشتند و نفراتی که به میدان نرفتند، تمرینات توپی را انجام دادند.

وی با اشاره به اهمیت دیدار برابر چین تایپه گفت: تیم کاملاً آماده است و قطعاً به یک نتیجه خوب نیاز داریم. امیدوارم بازی را هرچه زودتر به پایان برسانیم و آماده دیدار مرحله بعد شویم.

حضرت‌پور درباره ادامه مسیر تیم ملی ایران در این رقابت‌ها عنوان کرد: ان‌شاءالله بتوانیم به مرحله بعد صعود کنیم و برای بازی بعدی که مقابل برنده دیدار تایلند و استرالیا خواهد بود، آماده شویم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

حضرت‌پور: باید سریع کار تایپه را تمام کنیم | ورزش سه