کد: 244136111 آبان 1405 ساعت 12:4015K بازدید

سینوس اینجای زندگی به درد می‌خورد؛

فرمول ساخت علی دایی بالاخره کشف شد!

حضور محمدامین کاظمیان و محمدطاها طباطبایی در برنامه برجام، حال‌وهوای استودیو را عوض کرد؛ صحبت بیشتر در مورد تحصیلات بود تا بطن فوتبال.
فرمول ساخت علی دایی بالاخره کشف شد!

به گزارش ورزش سه، بخش دوم فصل جدید برنامه برجام، ابتدای این هفته و با اجرای محمدرضا احمدی و پژمان راهبر برگزار شد. در بخش اول این برنامه شاهد حضور علی تاجرنیا، مدیر سابق باشگاه استقلال، و صحبت‌های جنجالی و جالب او در مورد مسائل مختلف از پرونده یاسر آسانی تا تورنمنت سه‌جانبه و همکاری با پرسپولیس تا رفاقت با رئیس‌جمهور و ماجرای رامین رضاییان و علیرضا بیرانوند بودیم، اما در بخش دوم این برنامه، دو بازیکن تحصیل‌کرده فوتبال ایران مهمان ورزش سه بودند.

البته موضوع تحصیلات در فوتبال ایران یکی دو دفعه اخیر معانی متفاوتی به خود گرفته است. برخی بازیکنان تنها به علت به تعویق انداختن خدمت سربازی، در یک دانشگاه ثبت‌نام کرده و تا سرحد امکان، تحصیلات خود را ادامه می‌دهند تا در سن بالاتری راهی خدمت سربازی شوند. اما برخی بازیکنان نیز واقعاً به دنبال طی تحصیلات عالیه رفته و از مسیر عادی و عمومی، مانند قبول شدن در کنکور، درس خواندن شب امتحان و پاس کردن واحد در دانشگاه، به سرانجام می‌رسند.

دو مهمان این هفته برنامه برجام از مسیر دوم برای دریافت مدرک تحصیلی استفاده کرده بودند. محمدامین کاظمیان، مهاجم سابق پرسپولیس و فعلی گل‌گهر، به گفته خودش در حال آغاز تحصیلات رشته آسیب‌شناسی و حرکت‌شناسی در مقطع دکترا بوده و محمدطاها طباطبایی، ستاره جوان چادرملو، رتبه نخست کنکور ارشد در رشته مدیریت ورزشی را به خود اختصاص داده است.

جالب اینجاست در ابتدای مصاحبه، محمدرضا احمدی خاطراتی از دوران تحصیل خودش عنوان کرد و مدعی شد وقتی اساتید متوجه شهرت و فعالیت دانشجو می‌شوند، نسبت به آن‌ها سخت‌گیری بیشتری به خرج می‌دهند. محمدرضا احمدی فاش کرد که در دوران تحصیلات خود با محمد دادکان و مسعود معینی کلاس داشته و اتفاقاً آن‌ها نسبت به او سخت‌گیری بیشتری انجام دادند؛ موضوعی که با تأیید محمدامین کاظمیان نیز همراه شد و او نیز اعتراف کرد که در دوران تحصیلی خود از این جهت، مصائب و مشکلات فراوانی داشته است.

2558051

اما در ابتدای برنامه به نظر هنوز یخ محمدطاها طباطبایی باز نشده و او کمتر از مهمان دیگر صحبت می‌کرد، اما به هر حال مجریان برای حل این مسئله، بحث را به سمت محمدطاها بردند و او نیز در همان ابتدای صحبت خود اعلام کرد که ممکن است در آینده در پست مدیریت ورزشی مشغول شود. اما بخش جالب و دیدنی صحبت محمدطاها طباطبایی، عنوان مسئله تغییر بینش در زندگی ورزشی در هنگام تحصیل بود. این بازیکن خوش‌تیپ چادرملو مدعی شد با حضور در سر کلاس و دانشگاه، نگرش متفاوتی نسبت به فوتبال پیدا کرده و این مسئله در جریان زندگی ورزشی نیز به او کمک ویژه‌ای کرده است.

در ادامه محمدامین کاظمیان مثالی از والدین خود آورد و مدعی شد آنها همیشه علی دایی را به عنوان الگو مطرح کردند؛ کسی که در رشته مهندسی متالوژی و در دانشگاه شریف تحصیل کرده و در ادامه تبدیل به پرافتخارترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران شده است. محمدامین کاظمیان فاش کرد که پدرش همیشه برای او مثال علی دایی را زده و اسطوره فوتبال ایران را به عنوان الگوی فرزندش معرفی کرده است.

در ادامه بحث جالبی در مورد یک بحث جالب و وایرال در سوشال‌مدیا نیز در این برنامه مطرح شد. بسیاری از کاربران در شبکه‌های مجازی در سال‌های اخیر به شوخی عنوان کرده‌اند که مباحث تخصصی ریاضی مانند سینوس و الگوریتم و مواردی از این دست، در زندگی شخصی چندان کاربردی نداشته و در واقع وقت دانش‌آموز در مدرسه بابت تمرکز روی این موارد تلف شده است. اما مهمانان حاضر در برنامه و در واقع محمدطاها طباطبایی مدعی شد همین نظم و ترتیب موجود در تدریس ریاضی، در زندگی نیز بسیار به آنها کمک کرده و در فوتبال نیز برای بازیکنان تحصیل‌کرده مؤثر است.

2558052

در ادامه اما بحث به ماجرای درگیری سروش رفیعی و محمدامین کاظمیان در زمستان سال گذشته و در رختکن پرسپولیس رسید. ستاره سابق این باشگاه تأکید کرد که بحث کتک‌کاری و زد و خورد جدی نبوده و تنها یک سوءتفاهم در میدان و در زمین مسابقه، منجر به بالا رفتن صدای طرفین در رختکن و البته یک درگیری فیزیکی کوتاه شده است.

در نهایت حضور سی‌وچند دقیقه‌ای این دو مهمان تحصیل‌کرده در برنامه ورزش سه در شرایطی به پایان رسید که مخاطبان این برنامه با زندگی متفاوت دو بازیکنی آشنا شدند که علاوه بر طی مسیر دشوار ورزشی و بازی در بالاترین سطح فوتبال ایران، تحصیلات خود را نیز ادامه داده و از مسیر عمومی، به مدارج بالای تحصیل دست پیدا کرده‌اند؛ آنچه در گذشته و در فوتبال ایران مرسوم بود و پیش از انقلاب شاهد ظهور ستارگانی مانند همایون بهزادی، جعفر کاشانی، محمد زادمهر و بسیاری دیگر بودیم که علاوه بر درخشش در زمین فوتبال، سر کلاس و در دانشگاه نیز چهره موفقی از خود ارائه داده بودند.

6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار