کد: 242860321 شهریور 1405 ساعت 14:4312K بازدید

جدایی یار همیشگی مجتبی جباری

دستیار مجتبی جباری تصمیم گرفت قبل از شروع فصل به همکاری خود پایان دهد.
جدایی یار همیشگی مجتبی جباری

به گزارش "ورزش سه"، این فصل لیگ دسته اول در حالی از روز سه شنبه 24 شهریور آغاز می‌شود که مجتبی جباری سرمربی پیشین استقلال نیز از ابتدای فصل در دومین سطح فوتبال ایران روی نیمکت خواهد نشست. او هدایت تیم جزیره قشم را بر عهده گرفته که بعد از تغییر مالکیت، برای اولین بار با این نام وارد مسابقات می‌شود.

طبق اعلام رسانه رسمی این باشگاه، سایر اعضای کادر فنی تیم را نفراتی مثل جلال چراغپور و هادی شکوری که سابقه همراهی با جباری در استقلال را دارند و همینطور چهره‌های شناخته شده‌ای مثل حسین بادامکی تشکیل می‌دهند.

2186451

حالا در فاصله سه روز تا شروع مسابقات، خبرهای رسیده از اردوی نماینده قشم حاکی آن است که جلال چراغپور به دلایلی تصمیم به قطع همکاری گرفته و از کادر فنی جباری جدا شده است. این در حالی است که چراغپور در استقلال و مس رفسنجان نیز کنار این سرمربی نشست و حالا جدایی ناگهانی او در این مقطع حساس در نوع خود عجیب به نظر می‌رسد.

البته جنجال جدایی جلال چراغپور از جزیره قشم به اندازه مصاحبه‌هایی نیست که بعد از جدایی از استقلال علیه مدیریت باشگاه انجام داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

جدایی یار همیشگی مجتبی جباری | ورزش سه