کد: 243002227 شهریور 1405 ساعت 19:532.6K بازدید

بوسه سیرجانی‌ها به صدر

توقف عجیب خاتون مقابل شاگردان سارا

اولین نتیجه عجیب فصل جدید در اولین هفته مسابقات رقم خورد.
توقف عجیب خاتون مقابل شاگردان سارا

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب هفته اول از فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان، تیم های ایستا البرز و خاتون بم در حالی به مصاف هم رفتند که نتیجه این بازی به نوعی غافلگیرکننده بود. شاگردان مرضیه جعفری که همزمان با برنامه پیش فصل سایر تیم‌ها، در مسابقات مقدماتی لیگ قهرمانان آسیا حضور داشتند و در نهایت توانستند صعودشان به دور گروهی را قطعی کنند، امروز مقابل ایستا البرز متوقف شدند.

اولین نکته جالب این بازی به سارا قمی مربوط می‌شد؛ ستاره فوتبال زنان که فصل پیش آخرین بازی خود را با پیراهن ملوان مقابل خاتون انجام داد و کفش‌هایش را آویخت، امسال با پذیرفتن هدایت ایستا، مقابل خاتون به دنیای مربیگری ورود کرد. در حالی که در سمت مقابل، مرضیه جعفری حضور داشت که پرافتخارترین سرمربی زن ایرانی به حساب می‌آید و سال گذشته نیز عنوان بهترین مربی آسیا را هم کسب کرد.

این بازی با افت و خیز زیادی دنبال شد و در مقاطع مختلف مسابقه، دو تیم توانستند برای دقایقی به بازی مسلط شوند اما هیچکدام از حملات به گل ختم نشد تا در نهایت تساوی بدون گل حاصل کار دو تیم باشد. نتیجه‌ای که با توجه به بردهای استقلال و پرسپولیس، می‌تواند اولین زنگ خطر برای مدافع عنوان قهرمانی یعنی خاتون بم باشد.

ایستا با هدایت سارا قمی در پیش فصل سه بازی دوستانه انجام داد که نتایج آن شامل برد 4 بر صفر مقابل پیکان، برد 7 بر صفر مقابل آسو مهر، برد 3 بر یک مقابل پدیده سیرجان شد و حالا هم اولین امتیاز رسمی خود در قامت سرمربی را دشت کرده است.

2538441

همچنین در دیگر بازی‌های امروز، سپاهان با دو گل نازنین مردانی توانست ملوان را از پیش رو بردارد. شاگردان بیان محمودی هفته دوم باید به نوشهر بروند و مقابل وارش قرار بگیرند. مصاف گل گهر سیرجان و وارش نیز آخرین بازی امروز بود که با نتیجه 4 بر یک به سود سیرجانی‌ها به پایان رسید. نتیجه‌ای که فعلا شاگردان مریم جهان نجاتی را به صدر جدول رساند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار