کد: 243005627 شهریور 1405 ساعت 23:2510.3K بازدید

حتی یک شب هم بی‌خوابی نکشیدم

توخل: خوب کردم ترنت را نبردم جام جهانی!

با وجود بازگشت ترنت الکساندر آرنولد و کول پالمر به تیم ملی انگلیس، توماس توخل مصرانه می‌گوید از نبرد آنها به جام جهانی ناراحت و پشمیان نیست.
توخل: خوب کردم ترنت را نبردم جام جهانی!

به گزارش ورزش سه، توماس توخل، سرمربی آلمانی تیم ملی انگلیس، در آستانه دیدارهای حساس این تیم در لیگ ملت‌های اروپا مقابل اسپانیا، جمهوری چک و کرواسی، با رونمایی از فهرست جدید خود بار دیگر توجه رسانه‌ها را جلب کرد؛ فهرستی که با بازگشت ترنت الکساندر-آرنولد، مدافع رئال مادرید، و کول پالمر، ستاره چلسی، همراه بود و در واقع به همین دلیل بود که خبرساز شد.

‫ تصمیم جنجالی توخل مبنی بر کنار گذاشتن این دو مهره کلیدی از ترکیب تیم ملی انگلیس در جریان جام جهانی ۲۰۲۶، مدت‌ها سوژه انتقادات تند کارشناسان و هواداران انگلیسی بود؛ تصمیمی که انتقاد از آن پس از حذف تلخ مقابل آرژانتین به اوج رسید.

2510947

با این حال، مرد آلمانی در نشست خبری دیروز با صراحت کامل اعلام کرد که ذره‌ای از تصمیمات گذشته خود پشیمان نیست و همچنان پای انتخاب‌های فنی‌اش می‌ایستد.

‫توخل در واکنش به حواشی جام جهانی گفت: «از ترکیب و چینش تیمی که به آن مسابقات بردم کاملا راضی بودم. ما انرژی و زمان خیلی زیادی صرف انتخاب بازیکنان کردیم و من حتی یک شب هم به خاطر تصمیماتی که گرفتیم بی‌خوابی نکشیدم. من هفت هفته کنار آن گروه زندگی کردم و آنها از هر نظر فوق‌العاده بودند. شاید این حس وجود داشته باشد که به تمام خواسته‌ها و جاه‌طلبی‌هایمان نرسیدیم، اما فوتبال همین است و باید رو به جلو نگاه کرد

2508621

‫سرمربی سه شیرها در ادامه با اشاره به دیدار مقابل آرژانتین یادآور شد: «تصمیماتی که در جریان بازی با آرژانتین گرفته شد، تا ابد قابل بحث است. در دنیای مربیگری حقیقت این است که شما فقط زمانی برنده واقعی هستید که نتیجه را برده باشید. چه کسی می‌داند اگر تعویض نمی‌کردیم چه سناریویی اتفاق می‌افتاد؟ هیچ‌کس نمی‌تواند آینده را پیش‌بینی کند. من هرگز اجازه نمی‌دهم ۳۰ دقیقه پایانی یک مسابقه در جام جهانی، کل دستاورد و مسیر درخشانی را که طی کردیم زیر سوال ببرد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
21اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

توخل: خوب کردم ترنت را نبردم جام جهانی! | ورزش سه