کد: 243005927 شهریور 1405 ساعت 23:342.7K بازدید

شوک بزرگ به اردوی فرانسه

یکی از اعضای کادر فنی زیدان اختلاس کرد!

پرونده فساد و اختلاس برای مدیر امنیتی تیم ملی فرانسه رسما باز شده و رد پای هدیه ۶۰ هزار یورویی امباپه در آن دیده می‌شود.
یکی از اعضای کادر فنی زیدان اختلاس کرد!

‫به گزارش ورزش سه، در حالی که هواداران فوتبال فرانسه غرق در شور و هیجان آغاز رسمی دوران زین‌الدین زیدان روی نیمکت تیم ملی هستند، یک رسوایی غیرمنتظره اردوی خروس‌ها را در آستانه اولین تمرینات تکان داد. ماجرایی که مستقیما یکی از نزدیک‌ترین و معتمدترین اعضای کادر اسطوره فرانسوی را نشانه رفته است.

‫ روزنامه اکیپ می‌گوید محمد صنهاجی، چهره سرشناس و مسئول ارشد امنیت تیم ملی فرانسه که از سال ۲۰۰۴ بدون وقفه در کنار آبی‌ها حضور داشته و به «مومو» شهرت دارد، با اتهامات سنگینی از جمله فساد مالی، اختلاس از اموال عمومی و کلاهبرداری تفهیم اتهام شده است.

2508566

دادگاه بلافاصله نظارت قضایی سفت و سختی را علیه او وضع کرده که بر اساس آن ورودش به کمپ کلرفونتن و هرگونه ارتباط با کادر فنی و بازیکنان تیم ملی فرانسه به طور کامل ممنوع شده است. این ضربه در شرایطی به تیم وارد می‌شود که زیدان در زمان پذیرش هدایت فرانسه اصرار ویژه‌ای بر ادامه همکاری با او داشت، اما حالا در نخستین اردو این مهره قدیمی را در کنار خود نخواهد دید.

‫ریشه این پرونده جنجالی به روزهای پس از جام جهانی ۲۰۲۲ بازمی‌گردد؛ زمانی که کیلیان امباپه مبلغ ۶۰ هزار یورو به عنوان پاداش و قدردانی از زحمات نیروهای امنیتی پرداخت کرد، اما این مبلغ ثبت رسمی و قانونی نشد.

تحقیقات قضایی درباره این موضوع در نهایت به اتهامات سنگین‌تری انجامید و قاضی پرونده صنهاجی را به پرداخت وثیقه سنگین ۸۰ هزار یورویی و دوری اجباری از هرگونه فعالیت در ورزش حرفه‌ای محکوم کرد.

البته وکیل مدیر امنیتی سابق فرانسه با رد قاطع این اتهامات اعلام کرد این پرونده با هدف تخریب موکلش ساخته شده و آنها بلافاصله درخواست تجدیدنظر داده‌اند تا ممنوعیت‌های وضع‌شده برداشته شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار