کد: 243007828 شهریور 1405 ساعت 04:181.4K بازدید

پاک‌سیما و مرادخانی در تمرینات تیم ملی

اعتماد دوباره قلعه‌نویی به دو یار قدیمی!

حامد پاک‌سیما و مسعود مرادخانی، دو مربی دروازه‌بانان فوتبال ایران، بار دیگر در تمرینات تیم ملی حضور پیدا کردند و کار آماده‌سازی گلرهای ملی‌پوش را زیر نظر گرفتند.
اعتماد دوباره قلعه‌نویی به دو یار قدیمی!

به گزارش “ورزش سه” اردوی جدید تیم ملی از روز جمعه آغاز شده و در غیاب آلین دینکا، مربی رومانیایی دروازه‌بان‌های تیم ملی، پاک‌سیما و مرادخانی بار دیگر با نظر امیر قلعه‌نویی در جمع اعضای کادر فنی حضور پیدا کردند تا تمرینات دروازه‌بانان را زیر نظر داشته باشند.

این دو مربی پیش از جام جهانی و در جریان اردوی داخلی تیم ملی در تهران نیز در تمرینات حضور داشتند و وظیفه آماده‌سازی دروازه‌بانان را بر عهده گرفته بودند. حالا در اردوی جدید نیز بار دیگر این مسئولیت به آنها سپرده شده و پاک‌سیما و مرادخانی تمرینات علیرضا بیرانوند، پیام نیازمند و سیدحسین حسینی را زیر نظر گرفته‌اند.

غیبت آلین دینکا باعث شد قلعه‌نویی بار دیگر به این دو مربی ایرانی اعتماد کند و آنها نیز وظایف محول‌شده را در جریان تمرینات تیم ملی دنبال کردند.

با این حال، به نظر می‌رسد حضور پاک‌سیما و مرادخانی در این اردو موقتی باشد. انتظار می‌رود با آغاز اردوهای تیم ملی در ازبکستان و روسیه، آلین دینکا بار دیگر به جمع اعضای کادر فنی اضافه شود و تمرینات دروازه‌بان‌های ایران را زیر نظر بگیرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار