کد: 243127202 مهر 1405 ساعت 06:532.8K بازدید

جلب نظر از یک سرمربی دیگر

سهراب نیست، نوبت قلعه نویی است!

صالح حردانی پس از پشت سر گذاشتن روزهای پرفراز و نشیب در رده باشگاهی، حالا با روحیه‌ای مضاعف و انگیزه‌ای ویژه در تمرینات تیم ملی حضور یافته است.
سهراب نیست، نوبت قلعه نویی است!

به گزارش "ورزش سه"، این مدافع راست که پس از برخی اتفاقات و مسائل انضباطی در استقلال مدتی از ترکیب دور مانده بود، در جریان دیدار حساس آسیایی آبی‌پوشان مقابل السد قطر بازگشت موفقیت‌آمیزی به میادین داشت. حردانی در این مسابقه یکی از مهره‌های کلیدی و تاثیرگذار تیمش در مسیر پیروزی قاطع سه بر صفر بود و نشان داد که از نظر فنی به فرم ایده‌آل خود بازگشته است.

حالا او با تکیه بر این درخشش باشگاهی، با روحیه‌ای بالا پا به اردوی تیم ملی گذاشته است؛ اما برای رسیدن به ترکیب اصلی چالش بزرگی پیش رو دارد. حردانی در سمت راست خط دفاعی بار دیگر رامین رضاییان را به عنوان رقیب مستقیم خود می‌بیند.

2540564

با توجه به سابقه و نمایش‌های درخشان رضاییان در جام جهانی و همچنین عملکرد موفق اخیرش در ترکیب فولاد خوزستان، کار حردانی برای فیکس شدن در این پست بسیار دشوار به نظر می‌رسد.

با این وجود، مدافع باانگیزه استقلال به هیچ وجه ناامید نیست. حردانی این روزها در تمرینات تیم ملی با شرایط بدنی مطلوب و تمرکز بالا حاضر شده و تمام توان خود را به کار گرفته است تا بتواند نظر مثبت امیر قلعه‌نویی را جلب کند. او امیدوار است با تداوم این روند در تمرینات، فرصت بازی کردن و اثبات توانایی‌هایش را در ترکیب تیم ملی به دست بیاورد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار