کد: 243178704 مهر 1405 ساعت 09:17347 بازدید

بیشتر از یک هفته زمان می‌خواهیم؛

مربی بدنساز تیم ملی: اشتباهات فردی داشتیم!

عضو جدید کادر فنی و مربی بدنساز تیم ملی ایران می‌گوید علی‌رغم شرایط بدنی مناسب ملی‌پوشان در جام جهانی، حالا دچار افت شده‌اند.
مربی بدنساز تیم ملی: اشتباهات فردی داشتیم!

به گزارش "ورزش سه"، شکست سه بر یک تیم ملی ایران مقابل ازبکستان در نخستین مسابقه تدارکاتی در فیفادی در شرایطی رقم خورد که اشتباهات فردی به چشم آمد، اما اشاره پپه لوسادا، عضو جدید کادر فنی که صرفا کار بدنسازی انجام می‌دهد و این مسئله را یادآوری می‌کند، عجیب و جالب توجه است.

پپه لوسادا درباره انتخاب خود به عنوان مربی بدنساز تیم ملی فوتبال ایران عنوان کرد: بسیار خوشحالم از اینکه یک بار دیگر در ایران حضور دارم‌. 8 سال قبل فعالیت خود را در این کشور با تیم نساجی شروع کرده و از همان زمان یکی از اهداف مهمی که برای خود ترسیم کردم که رسیدن به تیم ملی ایران بود. امروز که به این نقطه رسیدم‌، بسیار افتخارآمیز است و احساس خوبی از حضور در اینجا دارم.

او درباره شرایط فعلی تیم ملی گفت: به دلیل سال‌ها حضور در پرسپولیس، بسیاری از بازیکنان تیم ملی را از قبل می‌شناسم. این موضوع باعث شده که فضا برای من در تیم ملی بسیار مثبت و راحت باشد. تا الان همکاری خوبی با کادر فنی تیم ملی و شخص امیر قلعه‌نویی داشتم و همه چیز مثبت و رو به جلو بوده است.

مربی بدنساز اسپانیایی تیم ملی ایران درخصوص شکست 3 بر یک مقابل ازبکستان، عنوان کرد: بازی را از این جهت که بخش‌های مختلف فوتبال به‌هم مرتبط است، باید از ابعاد متفاوت تکنیکی، تاکتیکی و آمادگی جسمانی آنالیز کرد. مهم‌ترین اتفاق بازی با ازبکستان اشتباهات فردی تیم ما بود که کاملا در جریان مسابقه به چشم آمد. فاصله بین خطوط ما در بازی با ازبکستان تا حدی زیاد بود. به همین دلیل به بازیکنان فشار آمد و مجبور شدند دوندگی زیادی داشته باشند. در 20 دقیقه پایانی هم اسیر ضدحملات حریف شدیم و روی یکی از این ضدحملات گل سوم را دریافت کردیم.

او درباره عملکرد تیم ایران از لحاظ آمادگی جسمانی مقابل ازبکستان و آیا این موضوع با جام جهانی 2026 تفاوت‌های فاحشی داشته یا نه، توضیح داد: از زمانی که به اینجا آمدم، آمار بدنی تیم ملی در جام جهانی را دقیق مورد بررسی قرار دادم‌. وقتی آن آمار را با داده‌هایی که از طریق GPS از بازی با ازبکستان کسب کردیم، مقایسه می‌کنیم به این نتیجه رسیدیم تفاوت فاحشی وجود دارد. در پایان مرحله گروهی جام جهانی، ایران بین 8 تیم برتر رقابت‌ها قرار داشت اما در بازی با ازبکستان وضعیت به این شکل نبود و داده‌های GPS، این را تایید می‌کرد که تیم ایران به ویژه در فعالیت‌های شدت بالا عملکرد مثبتی نداشت.

لوسادا ادامه داد: تیم ملی از 2 جنبه متفاوت می‌تواند خودش را از لحاظ شاخص‌های آمادگی جسمانی به شرایط مطلوبی برساند. در ماه نوامبر در تورنمنت عراق شرکت می‌کنیم، اما بازه زمانی آن فیفادی هم کوتاه است و باید برای بازیکنانی که در لیست تیم ملی قرار دارند و در لیگ برتر بازی می‌کنند، یک برنامه تمرینی طراحی کرد. باید برای نحوه اجرای آن برنامه‌ گزارش هفتگی بگیریم‌.

او اضافه کرد: نکته دوم که شاید اهمیت بیشتری داشته باشد، فرصت 12 یا 13 روزه برای آماده‌سازی قبل از جام ملت‌هاست. با توجه به شرایط بدنی بازیکنان، این زمان خیلی کافی نیست و دست‌کم به یک هفته زمان بیشتر نیاز داریم تا تیم را برای جام ملت‌ها آماده کنیم‌.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

مربی بدنساز تیم ملی: اشتباهات فردی داشتیم! | ورزش سه