کد: 243231106 مهر 1405 ساعت 11:001.5K بازدید

مدافع آلومینیوم در مس کرمان (عکس)

باشگاه مس کرمان با امضای قراردادی مدافع راست سه فصل اخیر آلومینیوم را به خدمت گرفت.
مدافع آلومینیوم در مس کرمان (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، مس کرمان که در تلاش برای صعود دوباره به لیگ برتر است، در ادامه روند نقل و انتقالاتی خود با احسان قهاری، مدافع راست سابق آلومینیوم اراک و نساجی مازندران قرارداد بست.

احسان قهاری که تجربه صعود به لیگ برتر و قهرمانی جام حذفی را همراه با نساجی مازندران دارد و پس از پنج سال بازی برای این تیم راهی آلومینیوم اراک شده بود، اکنون با امضای قراردادی به مس کرمان پیوست و شاگرد فرزاد حسین‌خانی شد.

2542490

این مدافع راست پس از سه سال حضور در آلومینیوم اراک و اتمام قراردادش، راهی لیگ یک شد و کارش را با مس کرمان شروع کرد و خیلی زود برای این تیم به میدان رفت.

علاوه بر احسان قهاری که از آلومینیوم اراک راهی مس کرمان شده، ابوالفضل سوختانلو مدافع چپ جوان این تیم هم که در پیش‌فصل در کنار اراکی‌ها بود، پس از فسخ قراردادش به لیگ یک رفت و شاگرد مجتبی جباری در تیم شناورسازی قشم شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار