کد: 243241706 مهر 1405 ساعت 17:1712K بازدید

نیمار دوباره به دشمن بزرگ چشمک زد!

ستاره برزیلی برای تماشای مسابقه لیگ فوتبال آمریکایی بین بالتیمور ریونز و دالاس کاوبویز در ورزشگاه ماراکانا حضور پیدا کرد و به تعریف از فلامینگو پرداخت.
نیمار دوباره به دشمن بزرگ چشمک زد!

به گزارش "ورزش سه"، نیمار با اعلام آشکار اینکه تیم دومی در فوتبال برزیل دارد، همه را غافلگیر کرد. مهاجم سانتوس برای تماشای نخستین بازی لیگ فوتبال آمریکایی در برزیل راهی ورزشگاه ماراکاما شد و در حاشیه شوخی‌ها، ارتباط خود با فلامینگو را تأیید کرد.

در مواجهه با خبرنگاران و هوادارانی که به سمت او رفتند، نیمار وقتی درباره تیم مورد علاقه خود در ریودوژانیرو پرسیده شد صراحتاً گفت: «در ریو هوادار فلامینگو هستم.»

این اظهارنظر معنای بیشتری پیدا می‌کند زیرا این نخستین بار نیست که ملی‌پوش 34 ساله برزیلی تمایل خود برای پوشیدن پیراهن فلامینگو در آینده را می‌پذیرد. در سال ۲۰۲۴ و در مصاحبه‌ای با کانال رسمی فلامینگو، نیمار از ابراز علاقه به باشگاه اهل ریودوژانیرو سخن گفته بود.

2542659

او در آن زمان اظهار داشت: «بدیهی است که فلامینگو دومین تیم قلب من است. تیم اول سانتوس است، با تمام احترام به باشگاهی که مرا ساخته و از کودکی هوادار آن بوده‌ام. اما علاقه بسیار زیادی به فلامینگو دارم و قطعاً اگر روزی بتوانم اینجا بازی کنم مایه افتخار بزرگی خواهد بود.»

اکنون این اظهارنظر در خود ورزشگاه ماراکانا که خانه فلامینگو است انجام شد و افشاگری بازیکن سانتوس را جذاب‌تر کرد.

نیمار همچنین پیراهنی اختصاصی از دالاس کاوبویز با نام خود و شماره ۲۶ دریافت کرد. با این حال او همچنان از میادین فوتبال دور است و مراحل بهبودی از مصدومیت ران راست را که در تاریخ ۲ سپتامبر برابر پالمیراس متحمل شده بود پشت سر می‌گذارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

نیمار دوباره به دشمن بزرگ چشمک زد! | ورزش سه