کد: 243256807 مهر 1405 ساعت 10:345.3K بازدید

نیمکت‌نشینی عجیب یک ایرانی در تیم ملی والیبال ژاپن

کیهان تاکاهاشی که در دوره قبلی بازی‌های آسیایی یکی از ستاره‌های ژاپن بود، این بار با تصمیم لوران تیلیه از روی نیمکت مسابقات را دنبال می‌کند.
نیمکت‌نشینی عجیب یک ایرانی در تیم ملی والیبال ژاپن

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال ژاپن، میزبان بازی‌های آسیایی ناگویا، در این رقابت‌ها با تیم ب خود وارد مسابقات شده است که در ترکیبش یک بازیکن ایرانی دیده می‌شود.

کیهان تاکاهاشی، قطر پاسور ایرانی‌الاصل تیم ملی والیبال ژاپن، در بازی‌های آسیایی حضور دارد و برخلاف دوره قبل، نیمکت‌نشین شده است.

لوران تیلیه، سرمربی تیم ژاپن، ترجیح داده از نیشی‌یاما به عنوان قطر پاسور اصلی تیمش استفاده کند و کیهان تاکاهاشی را ذخیره او قرار دهد.

کیهان تاکاهاشی در دوره قبلی بازی‌های آسیایی در هانگژو توانست امتیازآورترین بازیکن ژاپن شود و حالا باید مسابقات را بیشتر از روی نیمکت تماشا کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار