کد: 243289308 مهر 1405 ساعت 13:401K بازدید

‫واکنش احساسی میکا ریچاردز به احتمال لغو تنها قهرمانی‌اش

‫هیچ‌کس نمی‌تواند مدال قهرمانی سیتی را از من بگیرد!

‫میکا ریچاردز مدافع سابق منچسترسیتی اعلام کرد از شنیدن خبر تخلفات مالی باشگاه کاملاً دل‌شکسته شده، اما تاکید کرد هیچکس نمی‌تواند قهرمانی تاریخی سال ۲۰۱۲ را از او بگیرد.
‫هیچ‌کس نمی‌تواند مدال قهرمانی سیتی را از من بگیرد!

‫به گزارش ورزش سه، پس از اینکه کمیسیون مستقل لیگ برتر منچسترسیتی را در پرونده نقض قوانین مالی گناهکار شناخت، موجی از واکنش‌ها از طرف اهالی فوتبال انگلیس به راه افتاده است.

‫میکا ریچاردز، بازیکن سابق سیتیزن‌ها که در سال ۲۰۱۲ با این تیم قهرمان لیگ برتر شد، در پادکست «The Rest is Football» در کنار گری لینکر و آلن شیرر نشست و به این ماجرا واکنش نشان داد.

‫ریچاردز با اشاره به واژه‌های تندی که در بیانیه کمیسیون لیگ برتر آمده بود گفت: «گزارش‌ها واقعاً نگران‌کننده بود. کلماتی که لیگ برتر استفاده کرد، مثل قراردادهای صوری، برای من که عاشق منچسترسیتی هستم ویران‌‌کننده بود. من از ۱۴ سالگی در این باشگاه بودم و حاضر بودم برای این تیم جان بدهم.»

‫او با ابراز همدردی با هواداران تیمش اینطور ادامه داد: «من در منچسترسیتی به آرزویم رسیدم، اما شنیدن این گزارش‌ها نه فقط برای من بلکه برای هواداران هم فوق‌العاده دردناک است. مردی که در دوران نوجوانی در پانسیون منچستر مراقبت از من را برعهده داشت امروز با چشمانی اشک‌بار زنگ زد و از من توضیح می‌خواست، اما من چیزی نمی‌دانستم که به او بگویم. او کسی است که بیش از ۶۰ سال از این باشگاه هواداری کرده است.»

2543543

‫ریچاردز در ادامه گفت: «بلاتکلیفی این پرونده قلب آدم را به درد می‌آورد. خواندن چنین تیترهایی برای باشگاهی که عاشقش هستم بسیار سخت است. احساس غم، عصبانیت و گیجی دارم، هرچند مصاحبه فران سوریانو را دیدم که گفت مدارکی برای اثبات بی‌گناهی دارند.»

‫آلن شیرر این پرونده را آشفته‌بازاری بزرگ توصیف کرد و گفت: «این ماجرا تا کجا ادامه پیدا می‌کند؟ سرنوشت باشگاه، افراد و افتخارات چه می‌شود؟ منافع عظیمی در خطر است. اگر همه چیز ثابت شود و مجازات سنگینی در کار باشد، هواداران چه نگاهی به گذشته خواهند داشت؟ آن گل ثانیه‌های پایانی سرخیو آگوئرو یکی از ماندگارترین لحظات تاریخ لیگ برتر بود و حالا همه آن خاطرات زیر سوال رفته است.»

‫گری لینکر هم معتقد است شاید بهتر باشد سیتی تخلفاتش را بپذیرد. او گفت: «تیم محبوب من لسترسیتی هم به خاطر کسر امتیاز تاوان داد، چون اشتباه کرده بود و ما آن را پذیرفتیم. مدیران سیتی می‌‌گویند مدارک غیرقابل‌انکاری دارند، اما اگر این مدارک وجود داشت باید تا الان رو می‌‌شد. شاید بهتر باشد عذرخواهی کنند، مجازات را بپذیرند و عبور کنند، چرا که در نهایت این هواداران هستند که عذاب می‌کشند.»

2543544

‫در پایان این گفتگو، شیرر با لحنی شوخ‌طبعانه به ریچاردز گفت شاید به زودی بگوییم تو دیگر قهرمان لیگ برتر نیستی، اما مدافع سابق سیتی بلافاصله پاسخ داد: «هیچ‌کس نمی‌‌تواند قهرمانی لیگ برتر را از من بگیرد.»

‫باشگاه منچسترسیتی تا روز ۲ اکتبر فرصت دارد اعتراض رسمی خود را در دادگاه استیناف ثبت کند و احتمال صدور جریمه‌هایی مثل کسر امتیاز، محرومیت از نقل‌وانتقالات، پس گرفتن جام‌ها یا حتی اخراج از لیگ همچنان وجود دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار