کد: 243316509 مهر 1405 ساعت 19:143.2K بازدید

مدال‌آور بازی‌های آسیایی ناگویا به استقلال پیوست

محمدبصیر مومنی، ملی‌پوش بسکتبال ایران و دارنده مدال برنز بازی‌های آسیایی ناگویا، به تیم بسکتبال مردان استقلال پیوست.
مدال‌آور بازی‌های آسیایی ناگویا به استقلال پیوست

به گزارش "ورزش سه"، محمدبصیر مومنی پس از انجام مذاکرات و امضای قرارداد، به جمع شاگردان مهران شاهین‌طبع اضافه شد و در فصل پیش‌رو با پیراهن استقلال در لیگ برتر بسکتبال به میدان خواهد رفت.
 
مومنی به‌تازگی همراه تیم ملی بسکتبال سه‌نفره مردان ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا حضور داشت و با پیروزی ۲۱ بر ۱۰ برابر فیلیپین در دیدار رده‌بندی، مدال برنز این مسابقات را کسب کرد. او در پایان این مسابقه به عنوان بهترین بازیکن دیدار رده‌بندی انتخاب شد.
 
خرید جدید استقلال متولد ۱۰ تیر ۱۳۸۳ است و با ۱۹۱ سانتی‌متر قد در پست گارد رأس بازی می‌کند. مومنی سابقه حضور در تیم ملی جوانان و شرکت در مسابقات قهرمانی زیر ۱۸ سال آسیا را نیز در کارنامه دارد.
 
این ملی‌پوش جوان پس از درخشش در ناگویا، حالا آماده است تا در فصل جدید لیگ برتر بسکتبال، توانایی‌های خود را در ترکیب استقلال به نمایش بگذارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار