کد: 243369411 مهر 1405 ساعت 22:533K بازدید

دنیامالی: همه ما در عدم نتیجه‌گیری مقصر هستیم

تیم امید و انتقاد وزیر از فدراسیون فوتبال!

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان می‌گوید فدراسیون فوتبال نیز در عدم نتیجه‌گیری تیم امید مقصر است.
تیم امید و انتقاد وزیر از فدراسیون فوتبال!

به گزارش “ورزش سه” احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان که امشب مهمان برنامه‌ای تلویزیونی بود درباره حواشی به وجود آمده درباره تیم امید ایران قبل از حضور در مسابقات ناگویا توضیحاتی ارائه کرد.

دنیامالی در خصوص جلسه‌ای که قبل از اعزام تیم امید در وزارت ورزش برگزار شد، توضیحاتی ارائه کرد و گفت: ما در موضوع تیم امید فکر می‌کردیم خیلی راحت بالا برویم اما این اتفاق رخ نداد. من خودم دو جلسه برگزار کردم مدیران عامل دو باشگاه تراکتور و استقلال به همراه آقای تاج و عبدی آمدند. بالاخره فیفادی نبود و برای ما نتیجه دو تیم در آسیا مهم بود.

وی در ادامه گفت: به همین خاطر یک خلط مبحث به وجود آمده بود به خاطر حضور تیم‌های ما در آسیا و حضور تیم امید در مسابقات آسیایی ناگویا. در کار تیم امید یک مقدار خلل به وجود آمد.

وزیر ورزش در ادامه صحبت‌های خود را به سمت فدراسیون فوتبال نشانه گرفت و گفت: هر اتفاقی در ورزش رخ می‌دهد اول مسئولش من هستم. ناکامی‌ها را من به عنوان وزیر ورزش جواب می‌دهم. فدراسیون فوتبال، کادر فنی و مدیریت و همه ما در این قضیه (عدم نتیجه‌گیری تیم امید) مسئولیت داریم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار