کد: 243438815 مهر 1405 ساعت 05:524.5K بازدید

رفتن از اینجا درد بزرگیست

وداع احساسی مسی: غم‌انگیزترین روز فوتبالم است

لیونل مسی پس از بازی خداحافظی‌اش از تیم ملی آرژانتین، در زمین با هواداران صحبت کرد.
وداع احساسی مسی: غم‌انگیزترین روز فوتبالم است

به گزارش "ورزش سه"، لیونل مسی آخرین بازی ملی خود با پیراهن آرژانتین را در ورزشگاه مونومنتال برگزار کرد و بیشتر از یک مسابقه فوتبال، به مراسم خداحافظی یکی از بزرگ‌ترین بازیکنان تاریخ فوتبال تبدیل شد. آلبی‌سلسته در این دیدار دوستانه با نتیجه ۳-۰ بنین را شکست داد و مسی نیز با یک گل از روی نقطه پنالتی و دو پاس گل، آخرین حضورش برای تیم ملی را به شکلی درخشان به پایان رساند.

مسی که از سال ۲۰۰۵ پیراهن آرژانتین را بر تن کرده بود، در آخرین بازی خود ۹۰ دقیقه کامل در زمین حضور داشت و در پایان، در میان تشویق و احساسات شدید هواداران، با تیم ملی خداحافظی کرد. او در این دوران ۲۰۸ بازی ملی انجام داد و با ۱۲۶ گل، بهترین گلزن تاریخ آلبی‌سلسته شد و مهم‌ترین افتخارات ممکن، از جمله دو قهرمانی کوپا آمریکا و جام جهانی ۲۰۲۲، را به دست آورد.

پس از پایان مسابقه، مسی در مراسم خداحافظی خود مقابل هواداران حاضر شد و درباره بیش از دو دهه حضورش در تیم ملی، سختی‌هایی که پشت سر گذاشت، قهرمانی‌های بزرگ، هم‌تیمی‌هایش و احساسی که در آخرین شب داشت صحبت کرد.

2546112

صحبت‌های کامل لیونل مسی در مراسم خداحافظی

«خب، واقعیت این است که امروز گفتن چیزی بسیار دشوار است. احساسات زیادی دارم و مسائل مختلفی در ذهنم می‌گذرد. طبیعتاً اولین چیزی که به آن فکر می‌کنم، پدرم است. همانطور که در نامه خداحافظی‌ام گفتم، چیزی جز قدردانی ندارم. افتخار بسیار بزرگی بود که طی بیش از ۲۰ سال از این پیراهن دفاع کردم.

حتی در بدترین لحظات، که آنها را پشت سر گذاشته‌ایم و خودم نیز تجربه‌شان کرده‌ام، هرگز از مبارزه، تلاش، گذاشتن تمام توانم و تلاش برای حضور در تیم ملی دست نکشیدم. اینکه دیگر نتوانم به اینجا بیایم، درد بسیار بزرگی خواهد بود. به شما قسم می‌خورم که دوست دارم تمام عمرم به اینجا بیایم. بازی کردن برای تیم ملی آرژانتین زیباترین اتفاقی است که می‌تواند برای یک انسان رخ دهد؛ واقعاً زیباترین اتفاق ممکن است.

همان طور که گفتم، با اینکه دوست دارم تمام عمرم اینجا باشم، اما اکنون زمان آن فرا رسیده است. جام جهانی ۲۰۲۲ با تمام اتفاقاتی که برایم رقم خورد، بیش از حد خاص بود. خوش‌شانس بودیم که توانستیم رویای من و رویای تمام کشور را محقق کنیم و دوباره قهرمان جهان شویم.

در جام جهانی امسال بسیار به قهرمانی نزدیک شدیم و واقعیت این است که هیچ اتفاق عجیبی، آن طور که گفته می‌شود، رخ نداد. بازی مقابل انگلیس از نظر بدنی و احساسی فشار بسیار زیادی به ما وارد کرد و خستگی زیادی به همراه داشت. با شرایطی که داشتیم، به زحمت خودمان را به بازی رساندیم. مثل همیشه با این پیراهن مبارزه کردیم. هیچ تردیدی نداشته باشید که تمام هم‌تیمی‌هایی که در کنارم بودند، همیشه همه توان‌شان را برای این پیراهن گذاشتند؛ همیشه.

از هم‌تیمی‌هایم بابت این مدتی که فرصت داشتم در کنار این گروه باشم تشکر می‌کنم؛ مدت زیادی بود. آنها باعث شدند رویای دوران کودکی‌ام، یعنی قهرمانی در جام جهانی، قهرمانی در کوپا آمریکا و قهرمانی در فینالیسیما، محقق شود.

2546113

افتخار بسیار بزرگی بود که در زمین و خارج از زمین در کنار آنها باشم. اینکه وارد زمین می‌شدم و در کنار جنگجوهایی به رقابت می‌پرداختم که حاضر بودند جانشان را برای تیم بدهند، افتخار بزرگی بود.

احتمالاً بسیاری از چیزهایی را که دوست داشتم بگویم، فراموش می‌کنم، اما این لحظه برای من بسیار دشوار است. دلم برای بازی کردن در اینجا بسیار تنگ خواهد شد. این شانس را داشتم که در سراسر کشور بازی کنم، به نقاط مختلف رفتم و همیشه محبت زیادی از مردم دریافت کردم.

من بابت تمام چیزهایی که تجربه کردم، قدردان هستم. بابت تمام این سال‌ها تشکر می‌کنم. هر جا که رفتم، ورزشگاه‌ها مملو از تماشاگر بودند. مردم همه جا حضور داشتند و برای این کار زحمت زیادی می‌کشیدند. می‌دانیم حضور در ورزشگاه و سفر کردن برای جام‌های جهانی و کوپا آمریکا چقدر دشوار است. ما در همه جا احساس می‌کردیم که در خانه بازی می‌کنیم و این موضوع را به خوبی حس کردیم.

در همین مکان، یکی از شادترین روزهای دوران حرفه‌ای‌ام را تجربه کردم؛ روزی که پس از قهرمانی در جام جهانی اینجا بازی کردیم. هرگز آن روز را فراموش نخواهم کرد. فوق‌العاده بود. هنوز هم ویدئوهای آن روز را می‌بینم و احساساتی می‌شوم. آن روز برای همیشه در تاریخ زندگی من، هم‌تیمی‌هایم و خانواده‌ام باقی خواهد ماند. اتفاقی فوق‌العاده بود. متشکرم. امروز، بار دیگر در همین جا، غم‌انگیزترین روز دوران حرفه‌ای‌ام را تجربه می‌کنم؛ روزی که باید با تیم ملی و همه شما خداحافظی کنم.

دلم برای شما تنگ خواهد شد. دلم برای دفاع از رنگ‌های تیم ملی تنگ خواهد شد. اما از این پس، من در آن سوی ماجرا خواهم بود؛ در کنار همه شما و در حمایت از این بازیکنان و کسانی که در آینده به تیم ملی خواهند آمد. همیشه متحد خواهیم ماند. ثابت شد که وقتی در کنار یکدیگر قرار می‌گیریم و متحد هستیم، از هر حریفی قدرتمندتریم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
28اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار