
به گزارش "ورزش سه"، تیم والیبال لوبه ایتالیا در یک بازی دوستانه که در سالن پالاچاراپیکا در سن سورینو مارکه برگزار شد، با نتیجه ۳ بر صفر (۲۵:۲۲، ۲۵:۲۲، ۲۵:۲۱) مقابل چیسترنا والی به پیروزی قاطع دست یافت. نایبقهرمان ایتالیا، پس از پنج بازی تدارکاتی مقابل تیمهای سری A2، در مقابل ۶۰۰ تماشاگر حاضر در جایگاه، اولین بازی دوستانه خود را مقابل حریفی از سوپرلیگ ایتالیا انجام داد.
مؤثرترین بازیکن برای موفقیت تیم به سرمربیگری جیامپائولو مدئی، بازیکن تیم ملی بلغارستان، الکساندر نیکولوف بود. این دریافتکننده تنها بازیکن زمین با امتیاز دو رقمی بود که با ۱۲ امتیاز به کار خود پایان داد. برادر کوچکترش، سیمئون نیکولوف، نیز به عنوان پاسور شروعکننده بازی، عملکرد بسیار خوبی داشت و یک امتیاز کسب کرد.
الکساندر و سیمئون نیکولوف، دو برادر بلغاری، برای اولین بار در یک تیم باشگاهی بازی میکنند و قصد دارند قهرمانی سوپرلیگ ایتالیا را به دست بیاورند.