کد: 243446115 مهر 1405 ساعت 15:036.7K بازدید

در آنتن زنده به هم بد و بیراه نگویید؛

واکنش شاهد زنده دعوای جنجالی در تلویزیون!

مجید جلالی با انتقاد از حواشی اخیر برنامه فوتبال برتر تأکید کرد که دعواهای مدیریتی نه‌تنها مشکلی از فوتبال حل نمی‌کند، بلکه ناامیدی مردم را بیشتر کرده است.
واکنش شاهد زنده دعوای جنجالی در تلویزیون!

به گزارش "ورزش سه"، مناظره جنجالی فوتبال برتر در دو روز گذشته، خیلی زود از بحث‌های فوتبالی فاصله گرفت و به درگیری لفظی میان علی خطیر و واعظ آشتیانی کشیده شد. پس از آن نیز تماس تلفنی حجت کریمی با برنامه و درگیری او با خطیر، فضای برنامه را بیش از پیش ملتهب کرد. حالا مجید جلالی، پیشکسوت فوتبال ایران که در این برنامه حضور داشت، در گفت‌وگو با خبرنگار ما درباره اتفاقات رخ‌داده و فضای حاکم بر فوتبال ایران صحبت کرده است.

جلالی درباره اتفاقات رخ‌داده روی آنتن زنده گفت: «من خیلی متعجب شدم. اصلاً رفتار درستی نبود و به هیچ وجه اتفاق خوبی نبود. در هر صورت اگر افرادی با یکدیگر به هر دلیلی مشکل دارند، نباید مشکلاتشان را وارد فوتبال کنند یا آن را مقابل مردم مطرح کنند، در آنتن زنده به هم بد و بیراه نگویید! با رفتار شما ناامیدی مردم از فوتبال بیشتر از گذشته شد. در این قضایا کسی سود نمی‌کند و هیچ‌کس برنده نیست.»

او ادامه داد: «اصلاً ما فکر نمی‌کردیم برنامه این‌گونه شود. ما فکر کرده بودیم قرار است درباره فوتبال صحبت کنیم و من خودم بیشتر با همین ذهنیت به برنامه رفته بودم. به اندازه کافی درباره فوتبال انتقاد و آسیب‌شناسی وجود دارد و همه آسیب‌ها را می‌شناسند. من فکر می‌کردم برنامه به این سمت می‌رود که درباره این صحبت کنیم که برای درست شدن شرایط تیم ملی چه باید کرد و راهکار چیست. خودم را برای همین موضوع آماده کرده بودم، اما وقتی به برنامه رفتم، دیدم مسیر برنامه کاملاً تغییر کرده است.»

2546242

جلالی درباره میزان موافقت خود با دیدگاه‌های مطرح‌شده از سوی علوی و خطیر نیز گفت: «ببینید، وقتی در بطن امور هستید، یک‌سری اشکالات را که واضح هستند می‌پذیرید، برای یک‌سری دیگر دلیل می‌آورید و برای بخشی هم موانعی در کار وجود دارد که گفته می‌شود شرایط به این شکل یا آن شکل بوده است. آنها کار سازمانی خودشان را انجام می‌دهند. در هر صورت من از همان ابتدای برنامه گفتم که اگر ساعت‌ها صحبت کنیم و هزاران دلیل بیاوریم، در اصل موضوع نمی‌توانیم تغییری ایجاد کنیم. ما باید بپذیریم که داریم شکست می‌خوریم و ببینیم برای تغییر این شرایط چه باید کرد.»

او در پاسخ به این سؤال که در فاصله کوتاه تا جام ملت‌های آسیا چه راهکاری می‌توان در نظر گرفت، عنوان کرد: «این موضوع خیلی مفصل است و نمی‌توان این‌طور توضیح داد، اما به طور کلی باید اقداماتی انجام شود که احساسات منفی افکار عمومی به احساسات مثبت تبدیل شود. اینکه چه راه‌هایی برای این کار وجود دارد، نیازمند بررسی بخش‌های مختلف است.»

جلالی درباره منشأ این احساسات منفی نیز گفت: «من یادم هست بعد از جام ملت‌های آسیا که داشتیم برمی‌گشتیم، در فرودگاه یک جوان ایرانی آمد و گفت: "شماها با امور ما چه کار کردید؟" یکی از دلایل این وضعیت، شکست‌های پیاپی است. دلیل دیگر، فشار اقتصادی مردم است و آنها احساس می‌کنند بخشی از فوتبال درآمدهای بسیار نجومی دارد و همین مسئله نیز احساس منفی ایجاد می‌کند.»

2546244

او ادامه داد: «بخش دیگری از این مسئله به مسائل سیاسی و دو قطبی شدن جامعه برمی‌گردد. به نظر من سیاست‌گذاران اشتباه کردند و فوتبال را هم وارد این مسائل کردند. در نتیجه، احساسات عمومی و منفی علیه فوتبال و تیم ملی افزایش پیدا کرده است. یکی دیگر از دلایل هم نوع عملکرد افراد در فوتبال است. آنها شکست‌ها را نمی‌پذیرند و به شکلی صحبت می‌کنند که روی افکار عمومی که به‌شدت جریحه‌دار شده، نمک پاشیده می‌شود.»

جلالی درباره تأثیر دو قطبی شدن جامعه بر گفت‌وگوهای فوتبالی گفت: «تمام این مسائل پیامد دو قطبی شدن مردم است. وقتی با طرف مقابل صحبت می‌کنید، او می‌خواهد شما را متقاعد کند، اما در این شرایط نوع مکالمات بسیار بد می‌شود و در نهایت احتمال درگیری وجود دارد. گاهی هم شرایط به این شکل است که شما اساساً با طرف مقابل وارد جنگ می‌شوید؛ او چیزی می‌گوید، شما می‌خواهید در پاسخ حرف دیگری بزنید و در نهایت این یعنی شما وارد یک جنگ شده‌اید و باخته‌اید. یک نفر می‌گوید باید مجسمه ما را درست کنید و طرف مقابل هم پاسخ دیگری می‌دهد. این دیگر یک گفت‌وگوی ساده انتقادی نیست؛ همه فکر می‌کنند در حال جنگ هستند. فوتبال نباید وارد چنین مسائلی می‌شد.»

او در پایان با تأکید بر عمیق بودن مشکلات فوتبال ایران گفت: «فوتبال ما به شکلی نیست که بتوان گفت اگر یک گروه را تغییر دهیم، فوتبال درست می‌شود. این‌طور نیست. فوتبال ما مشکلات عمیق بسیاری دارد و برای حل آنها باید گروه‌های مختلف بنشینند و درباره آن بحث کنند و راهکارهای اجتماعی پیدا کنند.باید کارهای روان‌شناسانه نیز انجام شود.»

2546243

جلالی در پایان گفت: «به نظر من شاید بهترین کار و کوتاه‌ترین مسیری که در فاصله کوتاه می‌توان انجام داد، این است که ذهنیت افکار عمومی را بهتر کنند. به نظر من تیم ملی الان به کمک فنی نیاز ندارد؛ به جامعه‌شناس نیاز دارد، به کسی نیاز دارد که به آنها بگوید چگونه باید با جامعه ارتباط برقرار کنند. چون تیم ملی ما در مسیر خوبی قرار ندارد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار