کد: 243524318 مهر 1405 ساعت 16:2917K بازدید

جاه‌طلبم، خیلی خیلی جاه‌طلب

من مخلوطی از سیمئونه، مورینیو و گواردیولا هستم!

مسیر پاری سن ژرمن به سوی کسب ششمین قهرمانی پیاپی در لیگ یک با مانعی غیرمنتظره روبرو شده است: فیلیپه لوئیس.
من مخلوطی از سیمئونه، مورینیو و گواردیولا هستم!

به گزارش "ورزش سه"، ورود فیلیپه لوئیس به کادر فنی موناکو صدر فوتبال فرانسه را تحت تأثیر قرار داده و تیم او در صدر جدول رده‌بندی قرار گرفته است.

با کسب ۱۳ امتیاز از ۱۵ امتیاز ممکن تیم موناکو دو امتیاز بیشتر از لیون تحت هدایت پائولو فونسکا و پاریس اف سی سه امتیاز بیشتر از لیل و رن و پنج امتیاز بیشتر از تیم لوئیس انریکه دارد. این شروع که چهار پیروزی در چهار هفته نخست ثبت کرده بهترین آغاز فصل باشگاه از فصل ۹۲-۱۹۹۱ تاکنون است که در آن زمان تحت هدایت آرسن ونگر بود.

با وجود پیروزی اخیر دو بر یک در پارک دو پرنس این مربی برزیلی 41 ساله که در فلامینگو هفت جام در حدود ۱۰۰ بازی کسب کرد از دچار شدن به غرور و خودبزرگ‌بینی خودداری کرد. فیلیپه لوئیس در گفتگو با آر ام سی گفت: «ما به آن فکر نمی‌کنیم. این واقع‌بینانه نیست. ما واقعیت باشگاه را می‌شناسیم. من جاه‌طلب هستم بسیار بسیار جاه‌طلب اما باید بازی به بازی پیش برویم.»

2533201

همین خویشتن‌داری در برنامه افتر فوت نیز تأکید شد: «ما نمی‌توانیم خودمان را با آن‌ها مقایسه کنیم. پاری سن ژرمن دو لیگ قهرمانان اخیر را برده است. آن‌ها نه تنها بهترین تیم فرانسه در دو فصل گذشته هستند بلکه بهترین تیم جهانند. ما واقعیت را می‌دانیم فصل بسیار طولانی در پیش خواهد بود. چیزهای زیادی ممکن است اتفاق بیفتد. در پایان سطح واقعی تیم خود را خواهیم دید و امیدواریم تا حد امکان در رده‌بندی در جایگاه بالایی قرار بگیریم.»

تأثیر بازیکن سابق چلسی و اتلتیکو مادرید تحسین شدید لوئیس انریکه سرمربی پاری سن ژرمن را برانگیخته است مربی‌ای که پیش از این برای شکست دادن فلامینگو در ضربات پنالتی در فینال جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ رنج کشیده بود. این مربی اسپانیایی تأکید کرد: «موناکو تیم بزرگی است به ویژه با این مربی. من فیلیپه لوئیس را خیلی دوست دارم چون مربیان شجاعی را دوست دارم که عاشق بازی کردن فوتبال هستند.»

2203561

موناکو موفق شد بخش عقب زمین خود را که در فصل قبل ۵۴ گل دریافت کرده بود و با هدایت آدی هوتر و سباستین پوکونیولی در رتبه هفتم قرار گرفته بود تثبیت کند. لوکاس هرادسکی دروازه‌بان تیم این تغییر را تأیید کرد: «ما دفاعی آشفته داشتیم. ما روی آن و روی نحوه رقابت تیم بسیار کار کردیم. از چیزی که دیدم بیشتر لذت بردم. احساس می‌کنم بیشتر در بازی حضور دارم.»

استحکام دفاعی از خط اول فشار آغاز می‌شود. الکساندر گولووین در لیگ یک در فشارهای با شدت بالا پیشتاز است. هویتی که فیلیپه لوئیس بلافاصله در معارفه خود به تفصیل بیان کرد: «من مربی‌ای هستم که روی سبک هجومی شرط‌بندی می‌کنم اما همچنین روی فشار تهاجمی نیز تأکید دارم. دوست دارم حریف را از طریق فشار در وضعیت ناخوشایندی قرار دهم. قطعاً به خاطر سیمئونه مربی شدم. او ذهنیت من را تغییر داد و علاقه من را به این حرفه بیدار کرد. فلسفه من شامل چیزی از سیمئونه از مورینیو از ژرژ ژسوس و در بخش هجومی از گواردیولا است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار