کد: 243526518 مهر 1405 ساعت 16:3620K بازدید

وقتی شجاع الگوی فوتبالی‌اش را را دید

شجاع خلیل‌زاده، مدافع میانی تراکتور در پایان مسابقه پنج‌شنبه مقابل استقلال برخورد گرمی با سرمربی حریف داشت.
وقتی شجاع الگوی فوتبالی‌اش را را دید

به گزارش ورزش سه، سهراب بختیاری‌زاده سرمربی استقلال احترام خاصی در بین هواداران فوتبال دارد و به خصوص مدافعانی که در دوران بازی او جوان بوده و نمایشش را به خاطر دارند، همچنان فن آقا سهراب محسوب می‌شوند. در این بین شجاع خلیل‌زاده که خود از مدافعین باتجربه فوتبال ایران است، به شکل ویژه‌ای سهراب را دنبال می‌کرده است.

شجاع بارها گفته یحیی گل‌محمدی و سهراب بختیاری‌زاده، الگوهای او در دوران فوتبالش بوده‌اند. دو مدافعی که در پست دفاع وسط با فکر و هوش بالا رهبری خط دفاعی تیم‌هایشان را برعهده داشتند.

مکالمه این دو در پایان بازی و در اوج هیجان پس از اتمام مسابقه با جملاتی دوستانه توام بوده و بختیاری‌زاده با تعریف از فرم و آمادگی شجاع، این مدافع ملی‌پوش و باتجربه را تشویق کرده است. در طرف مقابل خلیل‌زاده هم با تعریف از نحوه بازی استقلال در رقابت‌های این فصل لیگ برای آقا سهراب و تیمش آرزوی موفقیت کرد. او فراموش نکرد که به یاد سهراب بیاورد که با دیدن بازی‌های او به پست دفاع علاقه‌مند شده است.

شجاع بلافاصله بعد از این پایان این مسابقه خود را آماده رقابت‌ آسیایی و سفر دشوار به عراق کرد؛ در حالی که تیمش همچنان در التهاب یک حاشیه غیرمنتظره قرار دارد.

عکس: مهرورز احمدی

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار