
به گزارش "ورزش سه"، پیکان عصر امروز و در آخرین مسابقه هفته هشتم لیگ برتر، در خانه خود پذیرای شمسآذر بوده و این دیدار بعد از گذشت یک ساعت، با یک گل به سود تیم مهمان در جریان است. میلاد سورگی، هافبک ملیپوش شمسآذر در نیمه اول و از روی نقطه پنالتی گل اول تیمش را به ثمر رساند و پیکان تا این لحظه موفق به جبران گل خورده نشده است.
اما در اواسط نیمه دوم و در دقیقه ۵۷ رضا شکاری، ستاره تکنیکی پیکان در داخل محوطه جریمه شمسآذر صاحب فرصت گلزنی شد. در شرایطی که این بازیکن در حال حرکت در عرض بود، محمد نژادمهدی، مدافع شمسآذر روی او مرتکب خطا شد و این بازیکن نقش بر زمین گشت. داور بلافاصله نقطه پنالتی را نشان داد و خطای مدافع شمسآذر روی شماره ۱۰ پیکان را اعلام کرد.

رضا شکاری خودش پشت توپ قرار گرفت و قصد داشت گل تساوی را به ثمر برساند، اما ضربه بازیکن علیرغم فریب دادن ادیب زارعی، از بالای دروازه پیکان به بیرون رفت و بهترین فرصت تیم میزبان برای زدن گل تساوی، به همین راحتی خراب شد. رضا شکاری در فصل جدید در همه مسابقات پیکان به میدان رفته و یکی از بازیکنان اصلی این تیم بوده است. اما این بازیکن تنها یک بار و در دیدار مقابل خیبر موفق به ارسال پاس گل شده و همچنان در امر گلزنی ناکام بوده است.

بعد از سپری کردن یک فصل نه چندان خوب در پرسپولیس و علیرغم برخی شایعات در مورد احتمال ماندن او در باشگاه محبوبش، در فصل تابستان شاهد جدایی رضا شکاری و انتقال او پیکان بودیم. دوران حضور در پرسپولیس برای رضا شکاری چندان خوب آغاز نشده بود و او همان هفتههای ابتدایی با یک مصدومیت نابهنگام روبرو شد. اما در هنگام بازگشت نیز رضا شکاری نتوانست خودش را به ترکیب ثابت پرسپولیس تحمیل کند و در نهایت فصل گذشته برای او با یک بار گلزنی در مسابقه برگشت مقابل فجرسپاسی و البته یک پنالتی در جام حذفی مقابل تراکتور به پایان رسید.
رضا شکاری خیلی زود از سوی محبوبش جدا شد و حالا در پیکان نیز شرایط حداقل در مسابقه امشب چندان خوب نبوده است. البته گرچه رضا شکاری بهترین فرصت پیکان برای زدن گل تساوی را از دست داد، اما در طول مسابقه نمایش بسیار خوبی از خود ارائه داده و یکی از بهترین بازیکنان میدان بود.