کد: 243620222 مهر 1405 ساعت 00:1022.2K بازدید

دومی قطعی شاگردان سهراب

استقلال به الهلال راه نداد!

با پایان هفته دوم رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا، رتبه دومی استقلال با توجه به پیروزی شب گذشته مقابل الغرافه قطر قطعی شد.
استقلال به الهلال راه نداد!

به گزارش “ورزش سه” با پایان دیدارهای هفته دوم لیگ نخبگان آسیا، جدول منطقه غرب تصویری جالب از رقابت نمایندگان فوتبال ایران و قدرت‌های سنتی فوتبال قاره ارائه می‌دهد. جایی که استقلال با کسب دو پیروزی متوالی و ۶ امتیاز، در رتبه دوم جدول ایستاده و بالاتر از تیم‌های مطرحی مثل الهلال، الاهلی و النصر عربستان قرار گرفته است. در سوی دیگر، تراکتور با یک امتیاز از دو مسابقه، فعلاً در رتبه دوازدهم دیده می‌شود.

شروع مقتدرانه استقلال، مهم‌ترین نکته جدول پس از دو هفته است. آبی‌پوشان با دو برد متوالی و تفاضل گل مثبت چهار، جایگاه دوم را در اختیار دارند و تنها به دلیل تفاضل گل پایین‌تر از العین امارات قرار گرفته‌اند؛ تیمی که با تفاضل گل مثبت هفت، صدرنشین است.

استقلال در شرایطی بالاتر از الهلال، الاهلی عربستان و النصر قرار گرفته که این باشگاه‌ها طی سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری گسترده‌ای برای موفقیت در فوتبال آسیا انجام داده‌اند. الهلال در رتبه سوم، الاهلی عربستان در رتبه پنجم و النصر در رتبه هشتم قرار دارند. هرچند رقابت هنوز در ابتدای مسیر است و نمی‌توان از همین حالا درباره سرنوشت نهایی تیم‌ها قضاوت کرد.

پیروزی استقلال مقابل الغرافه در هفته دوم نیز اهمیت ویژه‌ای داشت. نماینده ایران در دیداری خارج از خانه با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی رسید تا دومین برد خود را ثبت کند و موقعیتش را در جمع تیم‌های بالای جدول تثبیت کند.

شرایط تراکتور کاملاً متفاوت است. سرخ‌پوشان تبریزی پس از شکست در دیدار نخست، در هفته دوم مقابل الشمال قطر به تساوی بدون گل رسیدند تا نخستین امتیاز خود را در این رقابت‌ها کسب کنند.

تراکتور با یک امتیاز و تفاضل گل منفی یک در رتبه دوازدهم قرار گرفته است. جایگاهی که در شروع مسابقات هنوز نگران‌کننده و غیرقابل جبران نیست. تراکتور هنوز فرصت کافی برای جبران دارد، اما ادامه در از دست دادن امتیازها می‌تواند مسیر صعود را دشوار کند.

با این حال وضعیت تیم‌های لژیونرهای ایرانی نیز از نکات جالب جدول است. شباب الاهلی امارات با حضور سردار آزمون، سعید عزت‌اللهی، مرصاد سیفی و رضا غندی‌پور با قرار گرفتن در رتبه چهارم، یکی از تیم‌های موفق شروع مسابقات بوده است. پاختاکور، تیم مرتضی پورعلی‌گنجی، در جایگاه نهم ایستاده و الوصل، تیم مهدی طارمی، در رتبه چهاردهم قرار دارد.

البته هنوز راه زیادی تا پایان مرحله لیگ باقی مانده، اما اگر استقلال بتواند ثبات فعلی خود را حفظ کند، رقابت برای صدرنشینی و عبور از قدرت‌های عربستانی می‌تواند به یکی از جذاب‌ترین داستان‌های این فصل تبدیل شود.

2549056
32اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

استقلال به الهلال راه نداد! | ورزش سه