کد: 243737426 مهر 1405 ساعت 19:2527.5K بازدید

مربی کریستال پالاس در عمرش اینقدر فحش نخورده بود

فحاشی باورنکردنی در انگلیس بعد از باخت تاریخی

هواداران کریستال پالاس بعد از باخت 5-0 مقابل برایتون آنقدر خشمگین بودند که با تندترین الفاظ ممکن علیه سرمربی‌شان پیر ساژ فحاشی کردند.
فحاشی باورنکردنی در انگلیس بعد از باخت تاریخی

‫به گزارش ورزش سه، شکست تحقیرآمیز ۵ بر ۰ کریستال پالاس در خانه برایتون، هواداران این تیم را تا سر حد مرگ خشمگین کرد و پیر ساژ، سرمربی این تیم زیر رگبار شدیدترین دشنام‌ها و توهین‌ها زمین مسابقه را ترک کرد.

‫ جو سکوهای هواداران مهمان در ورزشگاه برایتون پس از پایان بازی به شدت متشنج و ملتهب شد. بر اساس گزارش دیلی میل، هواداران خشمگین کریستال پالاس که از تحقیر تاریخی تیمشان در دربی به مرز جنون رسیده بودند، پیر ساژ سرمربی فرانسوی پالاس را با بدترین و شدیدترین توهین‌های ممکن هدف قرار دادند. بعد از سوت پایان بازی، تمام بازیکنان تیم با هو شدن و اعتراض تند تماشاگران روبه‌رو شدند و تنها جفرسون لرما بود که از خشم سکوها در امان ماند. این نتیجه سنگین‌ترین شکست کریستال پالاس مقابل رقیب سنتی‌اش از سال ۱۹۵۶ تا امروز محسوب می‌شود.

2550850

‫تنش‌ها در زمین مسابقه به درگیری بازیکنان خودی هم کشیده شد. کریس ریچاردز مدافع پالاس در اوج عصبانیت و بدون ادای احترام به هواداران راهی رختکن شد، اما یورگن استراند لارسن به دنبال او دوید و با لحنی بسیار تند به او تاخت و این مدافع را به زور به سمت سکوها برگرداند تا از هواداران عذرخواهی کند.

پدی مک‌کارتی دستیار تیم دقایق زیادی کنار سکوها ماند تا جو متشنج را آرام کند و تماشاگران با ملایمت بیشتری با او برخورد کردند.

‫پیر ساژ سرمربی سابق لیون و لانس در نشست خبری پس از این شکست تلخ، مسئولیت نتیجه را به عهده گرفت و گفت: «کارهای زیادی برای انجام دادن دارم. شرایط مناسبی برای بازیکنان مهیا نکردم تا بازی را خوب شروع کنند. اولین کار و ترمیمی که باید اتفاق بیفتد، روی شخص خودم است.»

16اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار