کد: 243739026 مهر 1405 ساعت 20:202.4K بازدید

سری‌آ برای عرشیا و گلزاده کابوس‌وار آغاز شد

پادووا در نخستین هفته لیگ ایتالیا برابر یکی از مدعیان پرستاره حرفی برای گفتن نداشت و در خانه با نتیجه‌ای سنگین شکست خورد.
سری‌آ برای عرشیا و گلزاده کابوس‌وار آغاز شد

به گزارش "ورزش سه"، پادووا در هفته نخست لیگ برتر والیبال ایتالیا در خانه به مصاف پیاچنزا رفت، اما مقابل تیم پرستاره این رقابت‌ها نتوانست نتیجه‌ای کسب کند و با حساب سه بر صفر شکست خورد. پیاچنزا در هر سه ست برتری خود را به پادووا دیکته کرد و اجازه نداد میزبان برای تغییر جریان مسابقه تلاش جدی داشته باشد.

پادووا در ست نخست با نتیجه ۲۵ بر ۱۹ شکست خورد و در ست دوم نیز پیاچنزا با همین روند و نتیجه ۲۵ بر ۲۱ به برتری رسید. پیاچنزا در ست سوم نیز کاملاً مسلط ظاهر شد و با پیروزی ۲۵ بر ۱۶، کار را در سه ست به پایان رساند تا پادووا شروع خوبی در فصل جدید نداشته باشد.

در این مسابقه، امیرمحمد گلزاده با کسب ۱۴ امتیاز بهترین عملکرد را در ترکیب پادووا داشت و الساندرو بوولنتا نیز ۱۵ امتیاز برای پیاچنزا به دست آورد. عرشیا به‌نژاد، پاسور جوان تیم ملی والیبال ایران، نیز در این دیدار برای پادووا به میدان رفت.

10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار