کد: 243765627 مهر 1405 ساعت 16:434.5K بازدید

‫متاسفانه مصدومیت سمنیو عضلانی نیست

مارسکا: باخت به پاریس را فراموش کنید، سیتی برگشته

انزو مارسکا در نشست خبری پیش از بازی سیتی با آ ا ک آتن گفت سیتی و منتقدانش باید باخت به پاری سن ژرمن را به فراموشی بسپارند.
مارسکا: باخت به پاریس را فراموش کنید، سیتی برگشته

‫به گزارش ورزش سه، انزو مارسکا سرمربی منچسترسیتی در آستانه دیدار با آ ا ک آتن در لیگ قهرمانان اروپا، آخرین وضعیت مصدومان تیمش را تشریح کرد و از لزوم مدیریت هوشمندانه دقایق بازی ستارگان پرتعداد حاضر در جام جهانی گفت.

‫ انزو مارسکا در نشست خبری پیش از جدال اروپایی سیتیزن‌ها ابتدا به وضعیت مصدومان تیمش پرداخت. در شرایطی که نگرانی‌هایی درباره مصدومیت ماتئوس نونز، ماتئو کواچیچ و نیکو اورایلی پس از بازی روز شنبه شکل گرفته بود، سرمربی سیتی با خبری امیدوارکننده خیال هواداران را آسوده کرد و گفت: «سایر بازیکنان کم و بیش شرایط خوبی دارند و مشکلی برای همراهی تیم نخواهند داشت.»

او در ادامه درباره وضعیت دقیق آسیب‌دیدگی آنتوان سمنیو توضیح داد: «مصدومیت سمنیو از ناحیه رباط جانبی زانو است و یک مشکل عضلانی به شمار نمی‌رود. خوشبختانه آسیب‌دیدگی او وخیم‌تر از این نشد و از این بابت که با مصدومیت سنگین‌تری روبه‌رو نیستیم خوشحالیم.»

2551440

‫مارسکا با اشاره به اینکه منچسترسیتی بیشترین نماینده را در میان تمامی باشگاه‌ها در جام جهانی اخیر داشت، درباره چالش حفظ آمادگی جسمانی این بازیکنان گفت: «بله، نحوه برخورد با این موضوع تا حدی به ویژگی‌های هر بازیکن بستگی دارد. ما باید توجه ویژه‌ای به سطح آمادگی آنها داشته باشیم، زیرا اگر بخواهیم این نفرات را تا جای ممکن در طول فصل آماده نگه داریم، در مقاطعی نیاز است که استراحت بیشتری به آنها بدهیم.»

‫سرمربی ایتالیایی در ادامه به آنالیز دیدارهای اخیر تیمش پرداخت و با ارزیابی سبک بازی رقبا گفت: «من همیشه ترجیح می‌دهم مسابقات را تک‌به‌تک بررسی کنم، چرا که هر مسابقه شرایط متفاوتی دارد. بارها گفته‌ام که بخش‌هایی در تیم وجود دارد که باید در آنها بهتر شویم. تیم‌هایی مثل ساندرلند، کاونتری و ایپسویچ در بازی‌های خانگی سعی می‌کنند کار را در فاز انتقال توپ و ضربات ایستگاهی برای ما دشوار کنند و این همان چیزی است که باید در آن پیشرفت کنیم. با این حال اگر بازی قبلی برابر ایپسویچ را آنالیز کنید، متوجه می‌شوید که به جز یک ضربه پنالتی و یک گل، ما موقعیت آشکار دیگری به حریف ندادیم. البته طبیعی است که در جریان مسابقه موقعیت‌هایی هم به حریف برسد، چون آنها هم برای استفاده از فرصت‌ها تلاش می‌کنند.»

2551441

‫مارسکا در پایان پیرامون لزوم بازگشت قدرتمندانه پس از باخت اخیر به پاری‌سن‌ژرمن در رقابت‌های اروپایی گفت: «ما دقیقاً به همان واکنشی نیاز داریم که در بازی گذشته مقابل ایپسویچ نشان دادیم. پرونده مسابقه با پاریس بسته شده و حالا یک بازی تازه با نقشه‌ای جدید و حریفی متفاوت پیش روی ماست که به راهکاری جداگانه نیاز دارد. معتقدم واکنش بازیکنان ما پس از شکست برابر پی‌اس‌جی بسیار خوب و قانع‌کننده بود و برای بازی فردا آماده هستیم.»

2551442
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار