
به گزارش "ورزش سه"، هفته نخست لیگ برتر والیبال ایران از امروز در حالی آغاز میشود که یک دیدار میان تیمهای شهداب یزد و نماینده قزوین لغو شده است.
اما دیگر نماینده استان یزد، یعنی چادرملو اردکان که عادل غلامی را بهعنوان سرمربی روی نیمکت دارد، باید به مصاف رازین پلیمر تهران برود.
چادرملو اردکان امسال با چهرهای جدید وارد لیگ خواهد شد. این تیم طی توافقی، دو بازیکن خود به نامهای محسن دلاوری و علیرضا عبدالحمیدی را به تیم یاروسلاویچ روسیه داد و بهجای آنها دو بازیکن روس جذب کرد تا فهرست بازیکنانش تکمیل شود.
از سوی دیگر، رازین پلیمر تهران در این فصل کمی بودجه خود را افزایش داده و با جذب محمد بربست، فاضل پزومان و یوسف کاظمی که هر سه سابقه ملی دارند، به دنبال صعود به پلیآف است.
مرتضی هداوندی، سرمربی رازین پلیمر، با توجه به نتایجی که در فصل نیمهتمام سال گذشته کسب کرده، بسیار امیدوار است که در این فصل نیز بار دیگر یقه بزرگان لیگ را بگیرد و حتی مقابل آنها به پیروزی دست پیدا کند.