
به گزارش "ورزش سه"، گاوی ۲۲ ساله بهتر از هر کسی میداند که تحمل دوران نقاهت پس از یک مصدومیت جدی چه شرایطی دارد. این هافبک بارسلونا دو بار مجبور شده است بر سختیهای دوری یک فصلی از میادین غلبه کند. در آستانه الکلاسیکو، گاوی از فرصت مصاحبه خود با دازن و رادیو مونتهکارلو استفاده کرد تا پیامی حمایتی برای خویچا کواراتسخلیا، وینگر پاریسنژرمن، بفرستد که سهشنبه گذشته در دیدار مقابل بارسلونا مصدوم شد و پس از پارگی رباط صلیبی زانوی راستش، ادامه فصل را از دست داد.
او در گفتگو با دازن اظهار داشت: «من کواراتسخلیا را به عنوان یک بازیکن خیلی دوست دارم و همیشه از او خوشم میآمده است. بهترین آرزوهایم را برای او در این دوران مصدومیت میفرستم. پشت سر گذاشتن چنین شرایطی آسان نیست اما مطمئنم که قویتر بازخواهد گشت.»

این بازیکن بارسلونا در پیشبینی برنده بعدی توپ طلا، بیشتر به همتیمیاش لامین یامال تمایل دارد اما معتقد است این وینگر گرجستانی نیز شایسته حضور در جمع نامزدهای برتر است. او گفت: «از نظر من، کواراتسخلیا باید جزو پنج نفر برتر توپ طلا باشد چون فصل فوقالعادهای را پشت سر گذاشت. خوشحال میشوم اگر در میان نامزدها قرار بگیرد، اما امیدوارم لامین برنده شود چون او بهترین است.»
گاوی درباره عثمان دمبله نیز گفت: «عثمان برادر من است و رابطه بسیار خوبی با او دارم. او قبلاً توپ طلا را برده و من به خاطرش بسیار خوشحال شدم چون کسی است که همیشه شایستگی آن را داشته و من همواره به او اعتماد داشتهام. با این حال، امیدوارم امسال لامین برنده شود که او را هم برادر خودم میدانم.»