کد: 243922603 آبان 1405 ساعت 14:0030.4K بازدید

دهم به جای نهم؛

بازی پرسپولیس یک روز عقب افتاد!

بر اساس اعلام سازمان لیگ، مسابقه پرسپولیس و نساجی در هفته یازدهم لیگ برتر با یک روز تاخیر برگزار خواهد شد.
بازی پرسپولیس یک روز عقب افتاد!

به گزارش ورزش سه، با توجه به برگزاری مسابقات جام جهانی و همچنین فشردگی مسابقات تیم ملی در سال جاری، برنامه مسابقات لیگ برتر هر از چند گاهی دستخوش تغییراتی می‌شود. حالا سازمان لیگ اعلام کرد که بازی حساس پرسپولیس در هفته یازدهم مقابل نساجی قائمشهر با یک روز تاخیر برگزار خواهد شد.

تیم تحت هدایت مهدی تارتار عصر امروز و در دهمین بازی خود در فصل جدید پذیرای فولاد در خانه خواهد بود و حالا بر اساس برنامه جدید، آنها می‌توانند با استراحت بیشتری در بازی بعدی خود شرکت کنند. همچنین نساجی نیز امروز برابر فجر سپاسی به میدان می‌رود و آنها نیز از همین مزیت برخوردار هستند.

2554170

روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران ساعتی قبل اعلام کرد مسابقه دو تیم نساجی مازندران و پرسپولیس روز شنبه ۹ آبان و ساعت ۱۶:۳۰، در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر برگزار می شود. پیش از این قرار بود این دیدار روز جمعه برگزار شود و حالا تقابل نساجی و پرسپولیس یک روز به تعویق افتاده است.

3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار