کد: 243926903 آبان 1405 ساعت 16:1819.9K بازدید

پر اشتباه‌‌ترین ورژن هادی؛

شوک بزرگ کاپیتان ساروی به کشتی ایران

هادی ساروی، قهرمان المپیک پاریس و مدافع عنوان قهرمانی جهان، در نیمه‌نهایی رقابت‌های قهرمانی جهان در قزاقستان مغلوب آرتور سارگسیان روس شد تا یکی از مهم‌ترین شانس‌های طلای ایران از رسیدن به فینال بازبماند.
شوک بزرگ کاپیتان ساروی به کشتی ایران

به گزارش “ورزش سه”، پیش از آغاز رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان، بسیاری از هواداران روی طلای هادی ساروی حساب ویژه‌ای باز کرده بودند؛ فرنگی‌کار آملی که با قهرمانی در المپیک پاریس و مسابقات جهانی سال گذشته، یکی از امیدهای اصلی ایران برای ایستادن بر سکوی نخست بود. حتی در میان پیش‌بینی‌ها، این باور وجود داشت که اگر قرار باشد کشتی ایران تنها یک مدال طلا به دست بیاورد، ساروی می‌تواند همان قهرمان باشد. اما اتفاقی برخلاف انتظار رقم خورد و ستاره باتجربه ایران از رسیدن به فینال بازماند.

ساروی پس از استراحت در دور نخست وزن ۹۷ کیلوگرم، کارش را با پیروزی قاطع هشت بر صفر مقابل خلوئیان از ارمنستان آغاز کرد و در دور بعد نیز با نتیجه پنج بر صفر از سد ویوگ آلمانی گذشت تا راهی نیمه‌نهایی شود. با این حال، او در این مرحله برابر آرتور سارگسیان، دارنده مدال نقره جهان از روسیه، با نتیجه پنج بر یک شکست خورد و از حضور در دیدار پایانی بازماند؛ نتیجه‌ای غیرمنتظره که شوک بزرگی به کشتی ایران وارد کرد.

به این ترتیب، رویای تکرار قهرمانی جهان برای ساروی دست‌کم در این دوره از مسابقات از مسیر فینال دور شد و او حالا باید برای کسب مدال برنز به میدان برود. کشتی‌گیری که بسیاری از هواداران، طلای او را پیشاپیش در شمار مدال‌های احتمالی ایران قرار داده بودند، حالا برای پایان دادن به مسابقات با مدال باید از این شکست عبور کند و در دیدار رده‌بندی به پیروزی برسد.

18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار