کد: 244039808 آبان 1405 ساعت 07:126.5K بازدید

در سال ۲۰۲۸

محاکمه ستاره انگلیسی به اتهام درگیری در کلوپ شبانه

ایوان تونی پس از رد اتهام در ارتباط با یک درگیری ادعایی در کلوپ شبانه‌ای در لندن که دسامبر گذشته رخ داد، در سال ۲۰۲۸ محاکمه خواهد شد.
محاکمه ستاره انگلیسی به اتهام درگیری در کلوپ شبانه

به گزارش "ورزش سه"، در دسامبر ۲۰۲۵، در یک کلوپ شبانه و سالن موسیقی زنده در سوهو، واقع در مرکز لندن، تبادل کلامی به درگیری میان تونی و فردی به نام صابر دا سیلوا منجر شد. گفته می‌شود تونی با سر به صورت دا سیلوا کوبیده و چند مشت پرتاب کرده است. گزارش شده است که دا سیلوا از ناحیه بینی و انگشتان دچار آسیب‌دیدگی شده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که مأموران پلیس ظرف نیم ساعت در کلوپ حاضر شدند و او را به سرعت از محل خارج کردند. مهاجم سابق برنتفورد پس از تحقیقات پلیس متروپولیتن، در ماه جولای سال جاری رسماً متهم شد.

2534842

تونی پنجشنبه در دادگاه ساوت‌ورک حاضر شد، بار دیگر اتهام وارده را به طور رسمی رد کرد و تاریخ موقت ۱۲ ژوئن ۲۰۲۸ برای برگزاری دادگاه تعیین شد.

این محاکمه سه روز پس از آغاز مسابقات قهرمانی اروپا که در بریتانیا و ایرلند برگزار می‌شود، آغاز خواهد شد. در نتیجه، ممکن است تونی رقابت‌های یورو را که در آن زمان ۳۲ ساله خواهد بود، از دست بدهد.

سخنگوی تونی پیش‌تر در بیانیه‌ای اعلام کرده بود: «ایوان اتهام وارده را می‌پذیرد و اگرچه طبیعتاً شوکه شده است، اما مشتاقانه منتظر است تا فرصتی برای تبرئه نام خود در دادگاه به او داده شود.»

این مهاجم طی چهار سال حضور در برنتفورد ۷۲ گل به ثمر رساند و سپس در سال ۲۰۲۴ به باشگاه الاهلی در لیگ حرفه‌ای عربستان پیوست.

4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار