کد: 244054808 آبان 1405 ساعت 12:55

بغض و حسرت کامران و تکرار مدام یک کلمه

شوک بزرگ در وزن ۸۶ کیلوگرم؛ کامران قاسمپور پس از شکست دادن قهرمان المپیک، در کمال ناباوری مقابل حریف قرقیزستانی متوقف شد و حالا برای زنده ماندن امیدهایش باید منتظر فینالیست شدن رقیبش بماند.
بغض و حسرت کامران و تکرار مدام یک کلمه

به گزارش “ورزش سه”، کامران قاسمپور که امروز رقابت‌های خود در وزن ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی جهان را با یک پیروزی بزرگ مقابل ماگومد رمضانوف، قهرمان المپیک پاریس از بلغارستان، آغاز کرده بود، در دومین مبارزه خود با اتفاقی غیرمنتظره مواجه شد. ستاره کشتی ایران در حالی که با نتیجه پنج بر سه رمضانوف را شکست داده بود، در ادامه مقابل مالک شاوایف از قرقیزستان قرار گرفت و با نتیجه سه بر یک و ضربه فنی مغلوب این حریف شد تا یکی از تلخ‌ترین اتفاقات امروز کشتی ایران رقم بخورد.

این شکست در شرایطی رقم خورد که پس از پیروزی قاسمپور مقابل قهرمان المپیک، بسیاری انتظار داشتند او یکی از مدعیان جدی رسیدن به فینال و حتی کسب مدال طلای جهان باشد. با این حال، شکست غیرمنتظره مقابل حریف قرقیزستانی همه معادلات را به هم ریخت. تصاویر منتشرشده از مسیر حرکت قاسمپور به سمت سالن گرم مسابقات نیز نشان می‌دهد که این کشتی‌گیر پس از این اتفاق شرایط روحی خوبی نداشته و در حالی که دستش را روی سر گذاشته و‌ چند بار پشت هم کلمه «وای» را تکرار می‌کند، با حسرت به اتفاقی که رخ داده فکر می‌کرد.

حالا سرنوشت قاسمپور در این رقابت‌ها به نتایج حریف قرقیزستانی‌اش گره خورده است. او تنها در صورتی فرصت حضور در جدول شانس مجدد و تلاش برای کسب مدال برنز را خواهد داشت که مالک شاوایف بتواند به دیدار فینال صعود کند. با توجه به مسیر پیش رو و احتمال ناکامی حریف قرقیزستانی در رسیدن به فینال، خطر حذف زودهنگام یکی از امیدهای اصلی کشتی ایران بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار