کد: 244095609 آبان 1405 ساعت 19:06

یخ‌زده‌ترین گل این فصل لیگ در عین زیبایی

مدافع مس شهربابک توانست گلی التیام‌بخش برای این تیم به ثمر برساند.
یخ‌زده‌ترین گل این فصل لیگ در عین زیبایی

به گزارش "ورزش سه"، یازده هفته از لیگ برتری سپری شده و تیم مس شهربابک بیش از نیمی از مسیرش را با باخت سپری کرده است. این تیم که تا پیش از این نیز با قاسم شهبا در پنج بازی شکست خورده بود، امروز در اولین بازی بدون این سرمربی هم شکست را پذیرفت تا همچنان به عنوان قعرنشین جدول رده‌بندی به کارش ادامه دهد.

مسی‌ها که در بازی خانگی مقابل پیکان سه بار دروازه خود را باز شده دیدند، در دقایق پایانی توانستند یکی از گلهای خورده را جبران کنند. این تیم که امروز با سرمربی موقت در زمین حاضر شده بود، در یکی از تعویض‌ها از شروع نیمه دوم، فریبرز گرامی را همراه خود دید. همین بازیکن هم توانست فقط یکی از گلهای خورده را جبران کند.

در دقیقه 1+90 بود که روی ارسال محسن سفیدچغایی توپ عرض محوطه جریمه را طی کرد و به فریبرز گرامی رسید. گرامی هم با یک شوت بدون مکث و سرضرب توانست دروازه حسین پورحمیدی را فرو بریزد تا ضمن به ثمر رساندن یک گل تماشایی، باخت تیمش را کمرنگ‌تر کند.

این گل تماشایی در حالی زده شد که ششمین باخت مس شهربابک ثبت شد و سکوهای ورزشگاه نیز از به ثمر رسیدنش خوشحال نشدند. این تیم حالا با همان 5 امتیاز قبلی در آخرین رتبه جدول است؛ با 7 گل زده و 22 گل خورده!

1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار