کد: 244098609 آبان 1405 ساعت 21:37

ماتزاری به ما پیتزا داد، بختیاری‌زاده هم ناز نکرد

تاجرنیا: خود مدیران گفتند سهراب را اخراج می‌کنی!

علی تاجرنیا درباره انتخاب سهراب بختیاری زاده به عنوان سرمربی استقلال به دو دلیل خیلی مهم اشاره کرد.
تاجرنیا: خود مدیران گفتند سهراب را اخراج می‌کنی!

به گزارش "ورزش سه"، استقلال در فصلی با سهراب بختیاری زاده وارد همکاری شد که ریکاردو ساپینتو با وجود خریدهای پر زرق و برق تیمش اصلا نتوانست نتایج خوبی بگیرد. هرچند با آمدن سهراب، استقلال فقط بازی انجام داد، فجر را برد و به صدر رفت اما فردای همان روز با آغاز جنگ تحمیلی، لیگ به تعطیلی کشید.

البته به لطف همان صدرنشینی که با پاقدم سهراب به دست آمد، استقلال به لیگ نخبگان رفت و امسال در بالاترین سطح آسیا جزو مدعیان اصلی صعود از دور گروهی به شمار می‌رود. تیم سهراب در لیگ هم قابل قبول پیش رفته و تنها تیم بدون شکست فوتبال ایران است.

رفت و برگشت‌های سهراب به استقلال و در نهایت برداشتن پسوند «موقت» از عنوان او در جمع آبی‌ها بخشی از صحبت‌های مهمی بود که علی تاجرنیا سرپرست پیشین مدیرعاملی باشگاه استقلال مطرح کرد. او در این باره در برنامه "برجام" گفت:

«آقای بختیاری زاده که بعد از موسیمانه آمد دو هفته نتایج خوبی گرفت. آنچه درباره بحث سهراب مهم است این است که با خودم فکر کردم سهراب در دور اول حضورش آمد و بد هم نتیجه نگرفت اما چه شد که قبل از بازی با پرسپولیس ما را رها کرد؟ بعدا متوجه شدم ایشان درخواست یک دستیار خارجی کرده ولی مورد موافقت قرار نگرفته است.»

تاجرنیا این را هم گفت که بختیاری زاده بدون هیچ شرطی به استقلال آمده:

«در دور بعدی که فصل پیش بود دوباره برگشت، خیلی از دوستان گفتند که ایشان را به عنوان سرمربی موقت آورده‌ایم و فصل بعد را جلو نرویم. جالب است که ما دو کاندیدای ایرانی و دو کاندیدای خارجی داشتیم. همه آنها هم شرط گذاشتند که دو ساله قرارداد می‌بیندیم، رقم‌های سنگین هم گفتند. تنها کسی که شرط نگذاشت و گفت حاضرم بیایم کمک کنم، آقای بختیاری زاده بود.»

تاجرنیا می‌گوید برخی مدیران استقلال برای فصل جدید به سهراب باور کامل نداشتند:

«جالب است که دو عضو هیئت مدیره به من گفتند آقای تاجرنیا شما در هفته پنجم خودت سهراب را برکنار میکنی. منتها من دو دلیل داشتم؛ می‌گفتم به یک استقلالی فرصت بدهیم چون حقش بود. ضمن اینکه شرایط کشور آنقدر خوب نبود که ما یک خارجی را امتحان کنیم.»

او در پاسخ به اینکه سهراب کم‌هزینه‌تر از سایر گزینه‌ها بوده نیز تاکید کرد:

«در آن مقطع، فقط هزینه به تنهایی برای من مهم نبود. نوع ورود سهراب که گفت می‌آیم کمک می‌کنم و برایم ملاک نیست که مدت قراردادم چطور باشد. در واقع، شروط ما را خیلی راحت پذیرفت.»

رئیس هیئت مدیره استقلال در این باره که ساپینتو هم مدعی بود حاضر است بدون شرک هدایت تیم را بر عهده بگیرد گفت:

«ببینید من با سایپنتو مذاکره نکرده بودم ولی سهراب خودش گفت ممکن است پنجره باز نشود ولی با این وجود، شرایط را درک می‌کنم و می‌آیم. هر کسی جای سهراب بود تا الان بارها و بارها از بسته بودن پنجره و کمبود بازیکن گلایه می‌کردند. وقتی کسی مثل سهراب آنقدر شخصیت دارد که حتی با مشکلاتی که من ِ مدیر مقصرش هستم کنار می‌آید واقعا جای احسنت گفتن دارد.»

در بخش دیگری از این گفت‌وگو به مذاکراتش با والتر ماتزاری واکنشی جالب نشان داد که البته بیشتر چاشنی طنز داشت. او گفت:

«آن موقع فکر می‌کردیم بهتر است آن کار را کنیم. اتفاقا با هم نهار خوردیم. خودش هم برایمان پیتزا و پاستا درست کرد. او یک ویلایی بزرگی در ایتالیا داشت که خیلی زیبا بود. درباره سگش هم جزو بحث‌هایی بود که بعدا حاشیه درست کردند ولی انصافا آدم باکلاسی بود.»

0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار