کد: 244219114 آبان 1405 ساعت 12:197.4K بازدید

اعتراض تند ستاره ناپولي: غیرایتالیایی‌ها هم حرف بزنند

ماتئو پولیتانو طعنه تندی به بازیکنان غیر ایتالیایی ناپولی زد.
اعتراض تند ستاره ناپولي: غیرایتالیایی‌ها هم حرف بزنند

به گزارش "ورزش سه"، ناپولی نیز در لیگ قهرمانان اروپا فروپاشید و به نظر می‌رسد شکست ۱-۴ این تیم در خانه پورتو، از پیش تکلیفش را مشخص کرده است. تیم ماسیمیلیانو آلگری حالا باید بار دیگر به شرایط خوب بازگردد؛،این بار در لیگ و در دیدار مقابل لاتزیو، صدرنشین رقابت‌ها که جنارو گتوزو، سرمربی سابق ناپولی، هدایت آن را بر عهده دارد و قصد عقب‌نشینی ندارد. در همین حال، به نظر می‌رسد عملکرد آتزوری‌ها تفاوت چندانی با نمایش آنها در تورین و مقابل یوونتوس نداشته است.

پولیتانو نیز بلافاصله پس از سوت پایان دیدار مقابل پورتو، در گفتگو با آمازون پرایم ویدئو بر همین موضوع تأکید کرد: «همه‌ چیز اشتباه پیش رفت. حرف‌ها با وزش باد از بین می‌روند، ما باید در زمین هم دست به کار شویم، اما عملاً کار چندانی انجام ندادیم. حالا باید سکوت کنیم، از هواداران‌مان عذرخواهی کنیم و به بازی یکشنبه فکر کنیم.»

پولیتانو به‌ویژه از برخی اتفاقات جریان بازی مقابل نماینده پرتغال متعجب به نظر می‌رسید: «در نیمه اول بازی خوبی ارائه کردیم، اما از روی ضربات کرنر گل خوردیم، جایی که مهاجم سه بار به‌ تنهایی از زمین بلند شد، دو بار گل زد و یک بار هم توپ را به تیر دروازه کوبید. تیمی با توانایی‌های فیزیکی ما نباید اجازه چنین اتفاقی را بدهد.»

اظهارات این وینگر ناپولی بیشتر شبیه هشداری به تمام اعضای تیم بود و او در ادامه در گفتگو با اسکای با لحنی تند به این موضوع پرداخت: «آیا همیشه من تلاش می‌کنم؟ دوست دارم هر از گاهی یکی دیگر از هم‌تیمی‌هایم بیاید و توضیح بدهد، نه این که همیشه ما ایتالیایی‌ها این کار را انجام دهیم. البته اشکالی ندارد، من مثل همیشه مسئولیتش را می‌پذیرم و پاسخگو خواهم بود.»

2559453

مشخص نیست منظور پولیتانو دقیقاً چه کسانی بوده‌اند، احتمالاً دی‌بروینه، هویلوند و مک‌تومینای، ستاره‌های اصلی ناپولی و همچنین آنگیسا که در دوران هدایت اسپالتی و کونته نقش مهمی در قهرمانی این تیم داشت. این وینگر ناپولی توضیح داد که در شرایط فعلی، اغلب او، دی‌لورنزو و مرت هستند که باید مقابل دوربین‌های تلویزیونی حاضر شوند و درباره مسابقه توضیح بدهند و آن را تحلیل کنند.

با این حال، بلافاصله پس از او اسکات مک‌تومینای نیز مقابل دوربین‌ها حاضر شد که آشکارا عصبی بود، مسابقه را تحلیل کرد و خواستار تغییر فوری شرایط تیم شد. پولیتانو در ادامه افزود: «باید درک کنیم که شکست ۱-۲ با دریافت چهار گل تفاوت دارد. باید به وجدان خودمان رجوع کنیم. بسیار عصبانی هستم. این نتیجه ناامیدکننده است و از هواداران عذرخواهی می‌کنم.»

پولیتانو همچنین این سؤال را مطرح کرد که آیا این گروه همچنان متحد است: «این حرف‌ها حمله به هیچ‌کس نبود، ما کنار سرمربی هستیم، اما با مشکل روبرو شده‌ایم و باید دوباره متحد شویم. امیدوارم پس از آخرین بازی پیش از وقفه مسابقات، چند بازیکن دیگر هم بتوانند بهبود پیدا کنند و از آنجا فصل خودمان را از نو آغاز کنیم.»

این بازیکن ایتالیایی در پایان درباره مشکلات تاکتیکی تیم توضیح داد: «ما هم از خودمان پرسیدیم که چرا در نیم ساعت پایانی این‌قدر گل دریافت کردیم، اما در دفاع، قاطعیت لازم را نداریم. همیشه احساس خطر وجود دارد و وقتی حتی کوچک‌ترین فضایی در اختیار حریف قرار می‌دهید، به شما ضربه می‌زند.»

8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار