کد: 244235015 آبان 1405 ساعت 00:021.8K بازدید

شهریان سه امتیاز آورد اما جهرم پنج امتیاز گرفت:

اعتراض مس رفسنجان به اتفاق عجیب لیگ بسکتبال!

در هفته سوم لیگ برتر بسکتبال برد نزدیک زاگرس جنوبی جهرم برابر مس با ادعای اشتباه آماری و اعتراض شدید مس رفسنجان جنجالی شد.
اعتراض مس رفسنجان به اتفاق عجیب لیگ بسکتبال!

به گزارش ورزش سه، دیدار تیم‌های مس رفسنجان و نفت زاگرس جنوبی جهرم در هفته سوم لیگ برتر بسکتبال ن با نتیجه ۸۹ بر ۸۸ به سود جهرم به پایان رسید. این مسابقه که به دلیل آماده نبودن سالن رفسنجان در سالن میزبان جهرمی برگزار شد، بعد از سوت پایان با یک ادعای آماری از سوی باشگاه مس جنجال‌هایی ایجاد کرده است.

مسئولان باشگاه مس رفسنجان مدعی هستند در لحظات پایانی کوارتر نخست و در حالی که این تیم با نتیجه ۲۲ بر ۱۷ پیش بوده، یک صحنه خطای منجر به گل به سود نفت زاگرس اعلام شده است. به گفته آن‌ها محمد شهریان در این صحنه یک پرتاب دو امتیازی و یک پرتاب آزاد را گل کرده و سه امتیاز گرفته، اما در ثبت امتیازها پنج امتیاز برای او لحاظ شده است.

مسئولان مس برای این ادعا به دو مورد استناد می‌کنند، نخست جدول ثبت لحظه‌ای آمار مسابقه که به گفته آن‌ها پس از پرتاب آزاد، دو امتیاز اضافه به نام این بازیکن ثبت و نتیجه ۲۲ بر ۲۲ اعلام شده است. مورد دوم هم اسکوربورد پخش زنده مسابقه است که عدد امتیاز جهرم را از ۱۹ به ۲۲ تغییر داده است.

2559704

این باشگاه معتقد است با توجه به پایان بازی با اختلاف تنها یک امتیاز، همین دو امتیاز در سرنوشت مسابقه تاثیر مستقیم داشته است. این ادعا تاکنون از سوی باشگاه نفت زاگرس، تیم داوری و سازمان لیگ پاسخی نداشته و هیچ اظهارنظر رسمی درباره پذیرش یا رد آن منتشر نشده است.

3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار