کد: 5963228 آبان 1390 ساعت 15:57

علیرضا شهاب:خسرو حیدری نبایدبازی می‌كرد

پزشک تیم ملی فوتبال ایران گفت: برخلاف تاکیدات جدی که درباره مصدومیت خسرو حیدری به باشگاه استقلال کردیم، اما این بازیکن با بازی مقابل صبا تا دقیقه 59 دوباره مصدوم شد!
علیرضا شهاب:خسرو حیدری نبایدبازی می‌كرد

 عليرضا شهاب درباره علت بازي کردن خسرو حيدري در تيم استقلال در بازي با صبا با توجه به مصدوميتي که اين بازيکن از ناحيه همسترينگ پايش داشت، اظهار کرد: خسرو حيدري به هيچ وجه نبايد در اين مسابقه به ميدان مي‌رفت. ما حساسيت زيادي نسبت به آسيب‌ديدگي اين بازيکن از ناحيه همسترينگ و روند بهبودي‌اش داشتيم، اما متاسفانه بر خلاف تاکيدهاي جدي که به مسوولان باشگاه استقلال و نيز پزشکان تيم فوتبال استقلال داشتيم اما اين بازيکن در بازي با صبا به ميدان رفت!

 وي افزود: خسرو حيدري بخاطر بازي کردن در اين مسابقه باز هم مصدوم شد و در نهايت در دقيقه 59 از زمين بيرون رفت. براي ما کاملا واضح و روشن بود که اين بازيکن فعلا نبايد بازي مي‌کرد و نمي‌دانيم چطور اجازه حضور در زمين را پيدا کرد.

 
 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

علیرضا شهاب:خسرو حیدری نبایدبازی می‌كرد | ورزش سه