کد: 133764110 تیر 1395 ساعت 18:4531.5K بازدید

درآمد 670 میلیون یورویی بارسا از فصل گذشته

رئیس باشگاه بارسلونا گزارشی اقتصادی از فصل گذشته رقابت ها ارائه کرد.
درآمد 670 میلیون یورویی بارسا از فصل گذشته

به گزارش "ورزش سه"، جورپ ماریا بارتومئو، رئیس باشگاه بارسلونا، امروز گزارشی اقتصادی از عملکرد خود در فصل گذشته رقابت های باشگاهی ارائه کرد. گزارشی که حاکی از پیشرفت بارسلونا در پارامترهای مختلف می داد.

 

درآمد بارسلونا در فصل گذشته 670 میلیون یورو بوده که عدد قابل توجهی محسوب می شود. این باشگاه همچنین توانسته بدهی های خود را 40 میلیون یورو کاهش دهد و از عدد 320 میلیون یورو به 280 میلیون یورو برساند.

 

1117513

 

نکته مهم دیگری که بارتومئو امروز اعلام کرد ادامه مذاکرات برای مشخص شدن وضعیت اسپانسر روی پیراهن باشگاه بود. رئیس بارسا تایید کرد که با هواپیمایی قطر و 2 شرکت دیگر همچنان برای نهایی کردن این مسئله در حال مذاکره است.

 

بارتومئو همچنین تاکید کرد که احتمال واگذاری حق نامگذاری ورزشگاه نوکمپ نیز وجود دارد که این مساله می تواند در آمدهای بارسلونا را بسیار افزایش دهد. پیش بینی می شود در صورت تحقق این مساله بارسلونا 200 میلیون یورو دیگر به درآمدهای خود اضافه کند. بارتومئو در پایان همچنین وعده داد که به زودی قرارداد نیما نیز تمدید می شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار