کد: 136860908 آبان 1395 ساعت 18:15

در نشست خبری بازی با پسکارا

مونتلا: نقطه قوت میلان، نیمکتش است

میلان که روند رو به رشدی را طی می کرد، در زمین جنووا با سه گل مغلوب شد و حالا باید در سن سیرو به مصاف پسکارا برود.
مونتلا: نقطه قوت میلان، نیمکتش است

به گزارش "ورزش سه"، پس از پیروزی بر یوونتوس، بسیاری میلان را نزدیک به روزهای اوجش می دانستند اما باخت به جنووا بار دیگر تردیدها را به این تیم بازگردانده است.

مونتلا، سرمربی میلان بی صبرانه منتظر بازی با پسکارا است تا بتواند توانایی های تیمش را به اثبات برساند.

 

 

1153380

 


او در کنفرانس مطبوعاتی امروز خود گفت:« مشتاق حضور در زمین و اثبات خودمان هستیم. انتظارات از ما بالا رفته است و این باعث افتخار ماست. ما می دانستیم که بازی مقابل جنوا دشوار است اما انتظار شکست، آن هم بدان شکل را نداشتیم.

من بازی های زیادی از پسکارا دیده ام، آنها فوتبال را خیلی خوب بازی می کنند. این تیمی است که باید با آمادگی کامل در مقابلش قرار گرفت، بازی نزدیکی خواهد بود.
فکر می کنم که یکی از ارکان قدرت میلان در این فصل، نیمکتش بوده؛ ذخیره ها قدرت بیشتری به میلان داده اند، یکی از آنها جیانلوکا لاپادولا است. امیدوارم که پالتا به زودی در دسترس باشد. گومز هم در حال تطبیق با فوتبال ماست و به تدریج به درک بهتری از سبک بازی میلان دست پیدا خواهد کرد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

مونتلا: نقطه قوت میلان، نیمکتش است | ورزش سه