به گزارش "ورزش سه"، کمال با قرمزپوشان یک پیروزی دیگر را کسب کرد تا برخلاف ناکامی فصل گذشته، اکنون قهرمانی را در نزدیکی دستان خود ببیند. هافبک جنگنده ی سرخ پوشان در بازه ای از فصل به علت محرومیت نتوانست تیمش را همراهی کند که غیبت او روزهای سختی را برای برانکو و تیمش رقم زد اما با بازگشت او به میادین قوام دفاعی سرخپوشان به فرم مطلوب خود بازگشته است.
کامیابی نیا در این فصل سه گل برای تیمش به ثمر رسانده و می توانست چهارمین گل فصل خود را نیز به پیکان بزند اما تیرک دروازه مانع تحقق این امر شد. این بازیکن در یک ضد حمله سریع و روی پاس طارمی با دروازه بان پیکان تک به تک شد اما با بدشانسی ضربه اش به تیرک دروازه برخورد کرد تا آه از نهاد او ، طارمی و طرفداران برخیزد.
هافبک دفاعی جنگنده ی سرخپوشان که میل فراوانی به هجوم و گلزنی دارد تا کنون موفق به کسب قهرمانی در لیگ برتر نشده و امیدوار است ضمن کسب این مهم ، گل قهرمانی را نیز خودش به ثمر برساند.
عکس از: امیرحسین خیرخواه