کد: 159481408 اسفند 1397 ساعت 11:3922K بازدید

منشا به دنبال شکستن طلسم ۲۰۰ روزه

آخرین باری که منشا در یک بازی لیگ برتری گل زد، به ۱۹۵ روز قبل برمیگردد و حالا اگر در مقابل فولاد گلزنی نکند، این رکورد از ۲۰۰ روز عبور خواهد کرد.
منشا به دنبال شکستن طلسم ۲۰۰ روزه

به گزارش "ورزش سه"، گادوین منشا یکی از خریدهای زمستانی تیم استقلال تهران است که در بازی های اخیر در ترکیب این تیم قرار گرفته اما هنوز نتوانسته نخستین گلش با پیراهن آبی استقلال را بزند. او در نیم فصل اول با پیراهن پرسپولیس تنها یک گل در لیگ زد که آن هم در آخرین روزهای مردادماه بود.

 

حالا او در حالی با تیم استقلال مقابل فولاد قرار میگیرد که ۱۹۵ روز از آخرین گل لیگ برتری اش می‌گذرد و منشا تمام تلاش خود را خواهد کرد تا این طلسم عجیب را بشکند.

 

گادوین منشا در لیگ شانزدهم پس از مهدی طارمی دومین گلزن برتر لیگ بود اما در لیگ های هفدهم و هجدهم هرگز نتوانست به روزهای خوب با پیراهن پیکان بازگردد و حالا اگر مقابل فولاد نیز ناکام بماند، به طلسم ۲۰۰ روزه خواهد رسید.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

منشا به دنبال شکستن طلسم ۲۰۰ روزه | ورزش سه