کد: 243581720 مهر 1405 ساعت 19:3519.5K بازدید

حمایت دوباره نویدکیا از مهاجم جوان سپاهان:

آمار GPS کسری طاهری وحشتناک است!

محرم نویدکیا در نشست خبری بازی با ذوب آهن از عملکرد کسری طاهری در سپاهان تمجید کرد.
آمار GPS کسری طاهری وحشتناک است!

‏به گزارش "ورزش سه"، محرم نویدکیا سرمربی سپاهان در بخشی از نشست خبری خود به ماجرای اخراج کسری طاهری در دیدار با فجرسپاسی و غیبت او در دربی اصفهان پرداخت و حمایتی تمام‌قد از مهاجم جوان تیمش انجام داد.

نویدکیا با اشاره به فشار روانی روی مهاجم جوانش گفت: «اوایل فصل گذشته چند کارت قرمز بی‌مورد داشتیم که به مرور کنترل شد و امسال هم اخراجی نداشتیم. کسری مهره مهمی برای ماست و اصلاً دوست ندارم او را به‌سادگی از دست بدهم، اما باید منطقی و منصف باشیم. ما روی یک مهاجم هدف ۱۹ ساله حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم که فوتبال فوق‌العاده باکیفیتی هم بازی می‌کند. وقتی تیم شش گل می‌زند اما پای مهاجم جوان به گلزنی باز نمی‌شود، باید به او حق بدهیم که تا حدی کنترل احساساتش را از دست بدهد. کارت اول او روی بی‌احتیاطی بود، اما باز هم می‌گویم که کسری پتانسیل بالایی دارد و دوندگی و داده‌های GPS او در زمین فوق‌العاده و تحسین‌برانگیز است.»

سرمربی سپاهان در ادامه گفت: ‏«کسری باید در موقعیت‌های حساس آرامشش را حفظ کند، اما در این ماجرا بخشی از تقصیر هم متوجه من است؛ فاصله کارت اول و دوم او آن‌قدر کم شد که فرصتی برای تعویض دست نداد، وگرنه دقیقاً قصد داشتیم بعد از کارت زرد اول او را از زمین بیرون بکشیم.»

نویدکیا در پایان گفت: ‏«طاهری فرصت زیادی برای درخشش در ترکیب سپاهان دارد و بدون شک با بازی‌های خوبش خیلی زود این ماجرا را جبران می‌کند.»

11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار