به گزارش "ورزش سه"، رضا فتاحی، سرپرست سپاهان بعد از تساوی تیمش مقابل پرسپولیس در یک دیدار پرحاشیه اظهار داشت: فقط می توانم بگویم شرمنده هواداران هستیم. امروز سرهای زیادی شکسته شد و افراد زیادی مصدوم شدند. این اتفاق دوطرفه بود، اما تماشاگران ما فقط 6، 7 هزار نفر بودند. 90 هزار نفر تماشاگر پرسپولیس در ورزشگاه بودند. وقتی ما وارد ورزشگاه شدیم، این اتفاق اول از سوی پرسپولیسی ها رخ داد.
وی افزود: تمام تنش های این بازی به خاطر پستی بود که لیدر پرسپولیس یک هفته قبل در اینستاگرام گذاشت. اسماعیل بیگی باعث این اتفاقات شد. موضوع هم این بود که می گفتند هواداران سپاهان به ورزشگاه نیایند. صحبتشان این بود که هزار نفر بیشتر برای سپاهان به ورزشگاه نمی آیند. به هر حال هواداران ما ناراحت شدند. تعداد هواداران ما آنقدر زیاد بود که برخی از آنها خودشان اتوبوس اجاره کردند و به تهران آمدند.
سرپرست سپاهان درباره جای نشستن هواداران 2 تیم گفت: درباره این موضوع دیروز در جلسه صحبت شد. قرار بود بالای سر هواداران ما هیچ کس نباشد؛ حتی اگر طبقه بالا را پر نکنند. متاسفانه این اتفاق رخ نداد و باعث درگیری شد.
فتاحی در خصوص درگیری های آخر بازی بین کادرفنی 2 تیم بیان داشت: فکر می کنم برانکو به وقت اعتراض داشتند که با ناظر بازی درگیری پیدا کردند. قلیچ خانی هم مورد محبت از سوی کادرفنی مقابل قرار گرفت. ناظر بازی هم گفت خودم این مساله را دیدم و گزارش می کنم.
وی درباره اینکه اعتراض کادرفنی سپاهان به داور باعث شعار هواداران پرسپولیس شد، گفت: وقتی هوادارانمان اذیت می شوند، چرا اعتراض نکنیم؟ از اول بازی به سرمربی ما فحاشی می کنند، چرا نباید اعتراض کنیم؟ ما اینجا آمدیم، فقط بنشینیم و نگاه کنیم؟
سرپرست سپاهان درباره درگیری هواداران سپاهان با یگان ویژه هم اظهار داشت: من از این موضوع بی اطلاعم.
وی در خصوص اینکه سیاوش یزدانی گفته هواداران پرسپولیس هم با این وضعیت به اصفهان نیایند، گفت: وقتی لیدر آنها یک هفته قبل چنین پستی گذاشته، بازیکن ما هم مصاحبه می کند. تمام این تنش های بازی به خاطر همان لیدر پرسپولیس بود. فینال جام حذفی 5 سال قبل اینجا برگزار شد و سپاهان هم برنده شد؛ آیا چنین اتفاقاتی پیش آمد؟ خود سازمان لیگ و فدراسیون باید این موضوع را پیگیری می کنند.
فتاحی درباره اینکه خلیلی گفته پرسپولیسی ها با جمع آوری مستندات از سپاهان شکایت می کنند، افزود: حتما اشتباه می کنید! خلیلی چنین حرفی را نزده است! هواداران ما سنگ خوردند، آنها می خواهند شکایت کنند؟