کد: 160847711 اردیبهشت 1398 ساعت 00:20

مصدومیت شدید مدافع تاتنهام از ناحیه سر (عکس)

یان فرتونگن، مدافع بلژیکی تاتنهام، در نیمه اول دیدار امشب تیمش مقابل آژاکس در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، از ناحیه سر دچار آسیب دیدگی شد.

به گزارش "ورزش سه"، تاتنهام امشب در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ میزبان آژاکس است و در همان دقایق ابتدایی با گل دونی فن د بیک از حریف عقب افتاد.

اما اتفاق بدتر برای مائوریسیو پوچتینو در دقایق پایانی نیمه اول رخ داد؛ جایی که در یک نبرد هوایی در محوطه جریمه آژاکس، فرتونگن و توبی آلدروایرلد با هم برخورد کردند و این باعث آسیب دیدگی فرتونگن از ناحیه سر شد.

کادر پزشکی تاتنهام تلاش کرد تا این مدافع باتجربه را مهیای ادامه بازی کند اما در نهایت او در دقیقه 39 جای خود را به سیسوکو داد.

تاتنهام در حال حاضر هری کین را هم در اختیار ندارد و غیبت فرتونگن در دیدارهای باقی مانده لیگ برتر و دیدار برگشت مقابل آژاکس می تواند شرایط را برای تیم پوچتینو دشوارتر کند.

 

1402214

 

1402215

 

1402216

 

1402213

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار