
به گزارش "ورزشسه"، امیر علیاکبری که در سالهای اخیر به رشته MMA روی آورده و توانسته موفقیتهای بزرگی را هم کسب کند، بعد از درخشش در سازمان رایزین ژاپن و ACA روسیه، چندی قبل قرارداد خود را با سازمان UFC امضا کرد.
UFC که بزرگترین کمپانی در رشته MMA به شمار می رود و مبارزه های آن در آمریکا و در بالاترین سطح برگزار می شود، سقف رویاهای امیر علی اکبری محسوب می شد.
با اینکه همه منتظر ورود رسمی علی اکبری به UFC بودند تا شاهد مبارزه او با بزرگان جهان باشند، خبر رسیده که به دلیل تحریم های موجود این فایتر ایرانی نتوانسته کار خود را در این سازمان آمریکایی دنبال کند.
یکی از خبرنگاران وابسته به این سازمان در توییتر مدعی شده که امیر در صورت برد هیچ امکانی برای دریافت پاداش و سهم پیروزی و انتقال این پول به داخل ایران ندارد و همین مساله مهمترین عامل جدایی مبارز ایرانی بود.
امیر علیاکبری هم در گفتوگو با "ورزشسه" خبر فسخ قرارداد خود با سازمان UFC را تایید کرد تا به این خبر رسمیت ببخشد.
او البته آینده خود را مبهم عنوان کرد و خبر داد که تا یکی، ۲ هفته آینده سازمان جدیدی که در آن به مبارزه می پردازد را معرفی خواهد کرد. به نظر می رسد بار دیگر علی اکبری مسیر بازگشت به سازمان ACA روسیه را در پیش خواهد گرفت.