کد: 168751114 خرداد 1399 ساعت 13:556.7K بازدید

خبر خوب برای اینتر در آستانه ازسرگیری مسابقات

به نظر می رسد که سمیر هندانوویچ به طور کامل از بند مصدومیت رهایی یافته و برای دیدار تیمش در کوپا ایتالیا مقابله ناپولی هیچ مشکلی نخواهد داشت.
خبر خوب برای اینتر در آستانه ازسرگیری مسابقات

به گزارش "ورزش سه"، نشریه ایتالیایی گاتزتا دلو اسپورت ادعا می‌کند که دروازه‌بان اسلوونیایی نراتزوری یعنی سمیر هندانوویچ که در مدت تعطیلی رقابت ها به دلیل شیوع ویروس کرونا روند ریکاوری خود را پشت سر گذاشته بود، حالا به طور کامل از بند مصدومیت رهایی یافته و با ازسرگیری رقابت ها مشکلی برای حضور در ترکیب تیم آنتونیو کونته نخواهد داشت.

 

 

1437429

 

 

هندانوویچ چند بازی پیش از تعلیق رقابت ها را نیز به دلیل مصدومیت از دست داد؛ دیدارهایی که دروازه بان دوم اینتر یعنی دنیل پادلی نتوانست در آنها عملکرد قابل قبولی از خود ارائه دهد و در شش بازی که به میدان رفت تنها موفق به ثبت دو کلین شیت شد.

 

گاتزتا دلو اسپورت ادعا می کند که سمیر هندانوویچ کاملاً آماده حضور در بازی برگشت نیمه نهایی کوپا ایتالیا مقابل ناپولی خواهد بود؛ دیداری که اینتر در بازی رفت با یک گل در خانه شکست خورد تا حالا تیم آنتونیو کونته کار دشواری را برای صعود به مسابقه فینال رقابت ها در پیش داشته باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

خبر خوب برای اینتر در آستانه ازسرگیری مسابقات | ورزش سه