کد: 170146221 مرداد 1399 ساعت 12:18

دلهره مجیدی در لحظه پنالتی وریا (عکس)

مجیدی در حد فاصل اعلام ضربه پنالتی به سود تیمش تا گل شدن ضربه وریا، لحظات پر التهابی را گذراند.

به گزارش "ورزش سه"، فرهاد مجیدی که پس از دوران کرونا و شکست مقابل فولاد و توقف در برابر سایپا زیر فشار انتقادات زیادی قرار داشت، حالا تیمش به آرامش نسبی رسیده و خودش را در جمع چهار تیم مرحله نیمه نهایی جام حذفی می بیند و از همه مهمتر، او طی 10 روز دو بار توانست از سد سپاهان بگذرد. 


هنگامی که موعود بنیادی فر به سود استقلال اعلام خطای پنالتی کرد، التهاب و استرس را می شد به وضوح در صورت و حرکات مجیدی مشاهده کرد. فرهاد که با پذیرفتن جانشینی استراماچونی تصمیم سختی را گرفته بود، خوب می دانست که برتری بر سپاهان و کسب قهرمانی در جام حذفی به معنای بقای اوست. به همین دلیل امید او به ساق های وریا بود تا بتواند دروازه نیازمند را باز کند.


پس از به ثمر رسیدن گل اول استقلال، فرهاد همچون دیدارهای گذشته سر از پا نمی شناخت و مشت هایش را بخاطر موفقیت استقلال گره کرده بود.

عکس از نعیم احمدی

 

1518627

 

1518628

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دلهره مجیدی در لحظه پنالتی وریا (عکس) | ورزش سه