کد خبر : 1720537 | 01 آذر 1399 ساعت 23:00 | 10K بازدید | 0 دیدگاه

الاهلی بالاتر از السد قرار گرفت؛

صدرنشینی ابراهیمی و قعرنشینی چشمی

ام‌صلال در حضور مدافع ایرانی خود برابر الاهلی که امید ابراهیمی را در اختیار داشت، شکست خورد.

صدرنشینی ابراهیمی و قعرنشینی چشمی

به گزارش "ورزش سه"، در دیدار آغازین هفته ششم لیگ ستارگان قطر، تیم ام‌صلال که روزبه چشمی را به‌عنوان مدافع میانی در ترکیب داشت، از ساعت ۱۸ امشب در استادیوم سحیم بن حمد برابر الاهلی قرار گرفت که این تیم هم از امید ابراهیمی در جمع نفرات اصلی‌اش بهره می‌برد.

 

الاهلی که نمایش هجومی‌تری ارائه کرده بود، در دقیقه ۳۱ با چند حمله پیاپی و دفع ناقص پیاپی توسط مدافعان ام‌صلال ازجمله چشمی، با شوت محکم و روی پای نبیل الزهر به گل اول رسید.

 

نبیل الزهر در دقیقه ۴۴ روی پاس در عرض و شوت فنی از پشت محوطه جریمه گل دوم خود و الاهلی را مقابل یاران چشمی به ثمر رساند تا به برتری یک نیمه‌ای دست پیدا کنند.

 

یاران امید ابراهیمی موفق شدند پیروزی ۲ بر صفر مقابل ام‌صلال را تا پایان بازی حفظ کنند تا ۱۵ امتیازی شوند و با یک بازی بیشتر نسبت به السد، در صدر جدول لیگ ستارگان قطر قرار بگیرند و ام‌صلال هم در حضور چشمی ۴ امتیازی ماند و قعرنشین شد.

 

امید ابراهیمی و روزبه چشمی حضور کامل در ترکیب تیم‌های الاهلی و ام‌صلال داشتند که چشمی در دقیقه ۵۳ با کارت زرد جریمه شد.

 

1545800


روزبه چشمی که پس از حضور در قطر در دو دیدار جام ستارگان و دو مسابقه لیگ ستارگان به میدان رفته، امشب هم در خط دفاعی ام‌صلال مقابل الاهلی قرار گرفته است.

 

امید ابراهیمی نیز که کاپیتان الاهلی قطر است و حضور ثابت در تمام بازی‌های لیگ ستارگان داشته، مقابل ام‌صلال هم یکی از نفرات اصلی تیمش است که در خط میانی بازی می‌کند.

 

تیم ام‌صلال با یک برد، یک مساوی و سه شکست در این فصل در جایگاه دهم جدول لیگ ستارگان قطر قرار گرفته و یاران امید ابراهیمی در رده دوم حضور دارند.

 

دیدگاه‌ها