کد: 172395017 آذر 1399 ساعت 18:5813.6K بازدید

واسعی: مشکلی برای انجام بازی نداشتم

سعید واسعی می‌گوید که مشکلی برای بازی در مقابل فولاد نداشته است.
واسعی: مشکلی برای انجام بازی نداشتم

به گزارش "ورزش سه"، سعید واسعی در حالی از دقیقه 60 وارد زمین شد که در همان لحظات خبر محرومیت 4 ماهه وی به دلیل حکم کمیته استیناف در وبسایت های مختلف منتشر شده بود. بااین حال علیرضا منصوریان ستاره تیمش را به جای سعید مهری وارد زمین کرد و در نشست خبری نیز با اطمینان گفت که «هیچ مشکلی واسعی را تهدید نمی‌کرد.»

 

پس از مسابقه و در حالی که اتوبوس تراکتور به تازگی استادیوم را ترک کرده بود، با سعید واسعی تماس گرفتیم و او در گفتگویی کوتاه درباره صدور حکم گفت: «نمی‌دانم ماجرا نیست، هنوز حکم به باشگاه ما و شخص من ابلاغ نشده و نمی‌دانم خبرگزاری ها از روی چه چیزی این خبر را کار کرده اند، چون ما اطلاعی از آن نداریم.»

 

وی همچنین افزود: «باشگاه قبل از بازی هم با من صحبت کرد و می‌دانستم که مشکلی برای انجام بازی نخواهیم داشت. حالا ببینیم چه می‌شود و در روزهای آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد اما مطمئنم که برای این بازی مشکلی نداشته ام. بقیه صحبت ها هم لطفا بماند برای بعد و ببینیم تکلیف چه خواهد شد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار