کد: 220247127 آذر 1404 ساعت 02:1517.8K بازدید

وعده انتخاباتی: مسی را به بارسلونا برمی‌گردانم!

مارک سیریا مدعی شده است که در صورت انتخاب شدن به عنوان رییس جدید بارسلونا، لیونل مسی را به این باشگاه بازخواهد گرداند.
وعده انتخاباتی: مسی را به بارسلونا برمی‌گردانم!

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا در سال ۲۰۲۶ انتخابات ریاست این باشگاه را برگزار خواهد کرد و سیریا تازه‌ترین نامزدی است که در این مسیر مطرح شده است. این سرمایه‌گذار اعلام کرده پلتفرم انتخاباتی‌اش با نام جنبش ۴۲ را در آستانه انتخابات پیش‌ رو راه‌اندازی کرده است، رویدادی که به‌ گفته آ.اس حدود ۷۰۰ نفر در آن حضور داشتند.

سیریا متعهد شده است به عبور از مشکلات مالی ادامه‌دار این باشگاه کمک کند و قصد دارد صدای اعضا را پررنگ‌تر کند. او همچنین تاکید کرده خواهان بازگشت مسی به باشگاهی است که در سال ۲۰۲۱ آن را ترک کرد و معتقد است که غول‌های کاتالان هنوز به این قهرمان جام جهانی نیاز دارند.

در جریان جلسه پرسش‌ و پاسخ با اعضای این باشگاه، از سیریا درباره مسی سوال شد و او پاسخ داد: «ما در سال ۲۰۲۱ هم گفتیم که او از نظر ورزشی بهترین پل میان نسل‌ها و یک موتور اقتصادی برای این باشگاه است. ما به لئو مسی نیاز داریم و هر کاری لازم باشد برای بازگرداندنش انجام خواهیم داد.»

2290212

با این حال، سیریا توضیحی درباره نقشی که مسی می‌تواند ایفا کند ارائه نداد. این بازیکن ۳۸ ساله به‌ تازگی قراردادش را به‌ مدت سه سال دیگر با باشگاه اینترمیامی تمدید کرده است و همین موضوع نشان می‌دهد بازگشت او به‌ عنوان بازیکن برای کمک به تیم فعلی بارسلونا تحت هدایت هانسی فلیک بسیار بعید است.

با این وجود، مسی بارها اعلام کرده است که پس از پایان دوران حضورش در لیگ فوتبال آمریکا تمایل دارد به همراه خانواده‌اش به بارسلونا بازگردد. او حتی اخیراً پس از سفری مخفیانه به ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ، از دلتنگی شدیدش برای بارسلونا پرده برداشت و همین موضوع امید هواداران این تیم را زنده نگه داشته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار